reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Oliwieczka, tylko, że "mój" dom jest tylko w marzeniach, a Twój jest prawdziwy. Chyba nie chciałabys się zamienić. Śliczna ta łazienka.

Fajna kabina prysznicowa, podobaja mi sie takie bezbrodzikowe natryski:tak:
Ewamat , bardzo fajny domek

Ostatnia edycja:
dzięki ;-)

Aga
przepiekny...cudo

Ewamat mój prawdziwy to fakt...moze nie takie cudo jak Wy pokazujecie ale mój:tak:

Zawsze jednak mozna zaciagnac kredyt i wubudowac taki wypasny domek, jednak ja bym az tyle kredytu nie odwazyla sie zaciagnac bo bym sie bała ze nie bede miala z czego go spłacać:sorry2:
Ale jesli bysmy oboje dobrze zarabiali no to moze bym sie zdecydowala budowac...niestety działke moja juz sprzedałam ...stoi tam juz piękny mały domek :sorry:

Oliweczka bardzo ładna i gustowna łazienka:tak: Z tego co pamiętam po zdjęciach z reszty mieszkania to stylowo masz je urządzone:tak: Jeżeli sama podejmowałaś decyzje co do tego, jak ma co wyglądać, to naprawdę podziwiam;-)

Fajne projekty:tak: Teraz jest taki wybór, że ciężko się zdecydować;-)

Ja do 5 tygodni mam dostac kanape:tak: do stolowego bo stara juz jest zniszczona

Jak już dostaniesz to pochwalisz się jak się prezentuje:confused:;-)

My ciągle stoimy przed decyzją, gdzie będziemy:sorry2: Czy zostaniemy tu, czy wrócimy do PL:confused: Chcemy w ciągu najbliższych dwóch lat zdecydować co dalej, bo mamy już dosyć wynajmowania na dłuższą metę:sorry2: Jedno jest pewne - kredyt nas nie ominie:baffled:

ale jak już się wie co się chce to się okazuje, że żaden projekt w 100% nie spełnia oczekiwań..... oczywiście myślę o gotowych projektach

Dlatego zazwyczaj gotowy projekt trzeba zaadaptować do swoich warunków co kosztuje kolejne 2-3 tyś. Czasem jednak opłaca się obejrzeć kilka wybranych gotowych projektów i zlecić w biurze projektowym zupełnie nowy projekt, oparty na sprawdzonych rozwiązaniach "gotowców" i własnej inwencji twórczej:tak:

Oliwieczka - masz super łazienkę.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego my próbowaliśmy wybrać taki, zeby było jak najmniej zmian adaptacyjnych. Niestety tego nie unikniemy. I projekt z 2 urasta do 7 tys. Ale projekt na zam owienie kosztuje ponad 15.
Aga, bardzo ładny domek. I przede wszystkim funkcjonalny. A to jest najważniejsze. i racja, że nie jest łatwo wybrać, bo żaden nie ma "tego wszystkiego". A co do kasy, A. w marcu jedzie w "daleki świat" właśnie po to żeby chociaż troszkę pokryć "ze swojego". Kryzys światowy nam nawet w tym wypadku na rękę, bo materiały tanieją. Zobaczymy jak będzie po jego powrocie. Zawsze też mozemy sprzedac mieszkanie.

Do góry