Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, Miłka tyle, że PaulaPri nie zadała pytania co sądzimy o imieniu Samira, tylko oznajmiła, że zdecydowała się na to imię. Inną sprawą by było, gdyby zapytała co sądzimy o takim wyborze, wtedy bym się tu nawet nie odezwała.
madzilka - ja też nie płaczę z tego powodu, że moja córka ma na imię Milena a niektórym dziewczynom z BB średnio się te imię podoba - życie i tyle![]()

Nie, no luz. Tak jak napisałam, wydaje mi się, że każdy może wyrazić swoją opinię- zarówno pozytywną jak i negatywną, po to zresztą jest forum, żeby każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie. A moje jest takie, że w tym konkretnym przypadku, ta negatywna opinia poszła trochę za daleko, bo generalnie mam wrażenie, że zjechałyście dziewczynę za Jej wybór, ale może jakby mi hormony nie buzowały to w ogóle bym na to nie zwróciła uwagi.

Ja tam nie zauważyłam ze ją ktokolwiek zjechał...każda od razu powiedziała co myśli i tyle...poza tym wiele racji dziewczyny mają dyskutując na temat "kontrowersyjnych" imion. Nasze dzieci i kazda może je nazwać jak chce, ale liczmy się wtedy właśnie z taką oto reakcją społeczeństwa...

Dokładnie, ja też powiedziałam, co myślę.
Generalnie piszę po prostu na swoim przykładzie, kiedy to kumpel zjechał mój wybór imienia dla dziewczynki ( wg ostatniego USG prawdopodobnie i tak będzie chłopak, więc nie ma o czym myśleć) i pamiętam, że po prostu zrobiło mi się mega przykro, bo mógł powiedzieć, że mu się nie podoba, a on mnie mówiąc wprost wyśmiał- dlatego jestem przewrażliwiona na nadmierną krytykę co do różnych wyborów czy to imienia, czy czegoś innego. A co z tego, że "Samira" brzmi arabsko czy turecko- Arab, Turek też człowiek...
A co z tego, że "Samira" brzmi arabsko czy turecko- Arab, Turek też człowiek...