reklama

moze galeria brzuszkow ??

Mój suwaczek oszukuje:) Tak naprawdę to jest równo 34 tydzień dzisiaj:)
Ja już zapomniałąm, że ludzie w ogóle mogą na brzuchu spać:) i zakładać buty bez ćwiczeń akrobatycznych:)

reklama
Super brzuszki :-)
No mi też będzie chyba tęskno za brzucholkiem. Problematyczny czasem, ale się przyzwyczaiłam do niego :-)
nuta - spanie na brzuchu, taaaaaaaaak :-D Pamiętam początki ciąży jak się nie mogłam przyzwyczaić do spania inaczej, a cycki mnie bolały i brzuch uwierał i się nie dało... :-D

Jakie gładkie macie te brzuszki. U mnie włoski zrobiły się gęściejsze i w zależności od dnia raz są ciemniejsze raz jaśnieją.Z tatusiem śmiejemy się, że plastry do depilacji pójdą w ruch ;D O gładkim mogę pomarzyć.

tak sobie myśle ze ja nie bede teskniła za moim brzuszkiem... opieka na połtorarocznym dzieckiem z wystajacą piłką która utrudnia schylanie to trudna sprawa... a ponad to od kilku dni Kazik cisnie na kanał rodny i to dopiero zrobił się koszmar. chcę mieć juz synka przy piersi a niekoniecznie na pęcherzu:)

Odnisnie pecherza mam wiele do powiedzenia szczegolnie moj lokator moze powiedziec o jego miekkosci bo od kilku dni upodobala sobie gmeranie w nim do takiego stopnia ze z bolu lzy mi leca i nodze sie udziele bol az po sama stope...w noc szczegolnie lubi sie przytulic do mojego pecherza.Za brzuchem tez nie bede tesknic bo podobnie jak martik synek. Nie ulatwia wygibasow z brzuszkiem przy zmianie pieluchy np.
Mam taki stres przed tym piatkiem ze az boje sie zeby nie urodzic przed czasem..

Ja bede tesknic za brzuchem i za kopniaczkami:tak: IMG_1658.jpgIMG_1664.jpgIMG_1665.jpgIMG_1666.jpg

To ja sie pochwale moim brzuchem 36 i 4 dni:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry