reklama

moze galeria brzuszkow ??

nuta, zdrowa dieta, ograniczone tłuszcze, cukry, cwiczenia :)

I 20 lat, a nie 33:))))

Carmella, masz jakiś dar, który sprawia, że ja bardzo Cie lubiąc jedniocześnie nie lubię;))) Ten brzusio to chyba na złość nam dałaś - to jak rozmawiać o sznurku na pogrzebie wisielca;)))

Mój L (ze względu na moje mega-obrzęki na nogach) nazywa mnie Fiona i wciąż pyta kiedy się na bagna wyprowadzamy:)

reklama
niczego nie robie na zlosc:P wiek 33 to tez mlody wiek, zawsze mozna schudnac i osiagnac swietna figure, widzialyscie miss 50latek w vegas? chirurgia to swoja droga ale duzo to cwiczenia, wyrzeczenia, dieta :)

smietane zamienic na jogurt naturalny bez cukru, zamiast ziemniakow/makaronu kasza i ryz brazowy, nie smazyc na oleju, mieso piec i grillowac:) jesc duzo warzyw i pic duzo wody, soki bez cukry a nie napoje! jako deser/slodycz owoc. wtedy od czasu do czasu mozna pozwolic sobie na czekolade czy cukierki, warto wiedziec ile kalorii sie zjada i miec wage w domu :) w polaczeniu z cwiczeniami efekt murowany :)

warto dla siebie, dla meza no i dla dziecka:)

Carmella - heh - jaaaasne - tylko, że tak zachowuje się połowa moich znajomych, ze mna na czele - a ja pije do zmiany w ciele jakie zachodzą z wiekiem:)) 10 lat temu w tydzień miałam płaski brzuch - teraz zjem jabłko i mam bebech wzdęty;) Pogadamy za jakis czas:)))

Ja popieram Flaurke (chyba mamy tyle samo lat ;) )-wiek zdecydowanie robi swoje.
Jeszcze kilka lat temu jak mi przybyło co nieco na boczkach i oponkę było widać to chwila moment i wracałam do płaskiego brzucha,bez zbytnich wysiłków a teraz masakra. No diety,ćwiczenia i naprawdę marny efekt-bo nie powiem,że wcale ale jest dużo dużo trudniej niż te 10 lat temu.
A Ty Carmella wyglądasz rewelacyjnie,naprawdę tylko pozazdrościć. Dla mnie niestety taki wygląd to już tylko odległe wspomnienie.

A ja się ze "starymi marudnicami";-) nie zgadzam i jako tegoroczna 30-stka wiem, że jak się odpowiednio odżywia i regularnie ćwiczy to można mieć brzuszek ładniejszy niż 10lat temu.
Nie ukrywam jednak, że przy maluszku znalezienie czasu na ćwiczenia nie jest proste, ale dla chcącego nic trudnego. Tuż po porodzie zakupiłam orbitrek i pedałowałam codziennie 2 serie po 30minut, na efekty nie musiałam długo czekać.

carmella ty wredniaro:-D:tak: i to pierwszy dzień hihi
no ja po 30 i powiem tak biodra szersze i nie będe wyglądać jak 10 lat temu choć nie powiem że z zumbą i dietą to całkiem nieźle zaczęłam wyglądać najtrudniej było mi wrócić po pierwszym dziecku do formy może dla tego że trochę deprecha dopadła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry