GoJ
Fanka BB :)
Nawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.Nawet jeśli współżyliśmy bez zabezpieczenia w ciągu tego czasu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.Nawet jeśli współżyliśmy bez zabezpieczenia w ciągu tego czasu?
Zrobię na pewno. Dziękuję bardzoNawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.
Możliwe,że test jeszcze pokazuje negatywny wynik?Każda kobieta i organizm jest inny... u mnie za każdym razem brak okresu świadczył o ciąży ale zawsze test ciazowy potwierdzal... Jutro także radze iść na badanie krwi...
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak możliweMożliwe,że test jeszcze pokazuje negatywny wynik?
Dodam,że od paru dni czuje ciągle zmęczenie, śpię jak za dwóch, czasami bolą piersi oraz są wrażliwe bardzo.Tak możliwe
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro się okażeDodam,że od paru dni czuje ciągle zmęczenie, śpię jak za dwóch, czasami bolą piersi oraz są wrażliwe bardzo.
Akurat godzina nie ma tutaj żadnego znaczenia. Chodzi tylko o to, żeby test był robiony najlepiej rano po odpoczynku nocnym bo wtedy jest jego największe stężenie. Może to być równie dobrze godzina 8 zaraz po przebudzeniu.Nie sądzę żebyś była w ciąży a okres może się opóźniać z wielu powodów. Powtórz sikany koło 5 rano.
Zrobię na pewnoAkurat godzina nie ma tutaj żadnego znaczenia. Chodzi tylko o to, żeby test był robiony najlepiej rano po odpoczynku nocnym bo wtedy jest jego największe stężenie. Może to być równie dobrze godzina 8 zaraz po przebudzeniu.