I
Izz1998
Gość
Naprawdę?Ja nawet 4 dni po spodziewanym okresie miałam wynik negatywny, dopiero 5 czy 6 dnia mi wyszły 2 kreski. Robiłam zawsze koło 8 rano.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naprawdę?Ja nawet 4 dni po spodziewanym okresie miałam wynik negatywny, dopiero 5 czy 6 dnia mi wyszły 2 kreski. Robiłam zawsze koło 8 rano.
Test zrobiony dzisiaj niestety negatywnyJa nawet 4 dni po spodziewanym okresie miałam wynik negatywny, dopiero 5 czy 6 dnia mi wyszły 2 kreski. Robiłam zawsze koło 8 rano.
Zrób betę jak będzie negatywny to będziesz musiała poczekać za okresem a jak nie przyjdzie to wizyta do ginekologa. PozdrawiamTest zrobiony dzisiaj niestety negatywny
Tak będzie najlepiej. Do dzisiaj nie czuje takiego bólu jak przy @ a zawsze są to bardzo bolesne bóle.. ;/Zrób betę jak będzie negatywny to będziesz musiała poczekać za okresem a jak nie przyjdzie to wizyta do ginekologa. Pozdrawiam
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety dzisiejszy test również negatywny.. :/ pomimo,ze @ miała być 17 marcaNawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.
Zostaje ci Beta i czekanie.Niestety dzisiejszy test również negatywny.. :/ pomimo,ze @ miała być 17 marca
Czekanie to najgorsza rzecz w takich momentach :/Zostaje ci Beta i czekanie.
Wiem. Jednak nie gbiewaj się moim zdaniem a mam za sobą miliony negatywnych testów nie mylą się.Czekanie to najgorsza rzecz w takich momentach :/
Testy może i nie. Tylko może czasami po prostu są za wcześnie robione :/ eeh tak jak i ja to zrobiłam pierwszy i drugi razWiem. Jednak nie gbiewaj się moim zdaniem a mam za sobą miliony negatywnych testów nie mylą się.
To nie zawsze jest tak hop na krowę i cielę [emoji14]Testy może i nie. Tylko może czasami po prostu są za wcześnie robione :/ eeh tak jak i ja to zrobiłam pierwszy i drugi raz