reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Dominika- mam nadzieje ze juz lepiej, teraz z tego co widze, to co 2 dziecko ma zapalenie

Matajka- zdrowka!!

Graz- a gdzies ty wyczarowala wozek za 5zl????

Maks_olo- oj nie zazdroszcze, pewnie jakies ciezkie chmury sie zebraly, bo u mnie tez nie wesolo

Zosi juz jest chyba zdrowa, chociaz przed wczoraj miala nie fajne kupki, wczoraj byla u dziadkow i podobno kupa okej, ale dzisia rano znowu wodnista, zobaczymy co bedzie dalej. Musimy poszukac nowego mieszkania, bo to, w ktorym jestesmy idzie na sprzedaz, ale nie wiadomo kiedy znajdzie sie chetny, wiec wole nie czekac, bo jak znam zycie, bede po porodzie to sie znajdzie chetny. M nie moze znalezc pracy a kasa sie konczy, w zasadzie to juz kaski nie ma. Wczoraj tez padl samochod, ale mam nadzieje ze bylo mu tylko za goraco, bo na pych ruszyl i juz bedzie normalnie dzialac.

Tyle dobrze ze u lekarza bylam i wszytsko okej z dzidzia

ojej, spalił się, był na gaz? coraz częściej o tym słychać, przez te upały cuda się dzieję

o wózku pisałam wcześniej, w kupiłam go komisie, był tak brudny że nie wiedzieli co mają i pozbyli się go mówiąc, że chcą na dużą Colę :-)

Maks_olo wspólczuję :-(
Graz super wózek :-)

Ja tylko na chwlikę zajrzałam. Renia słabo śpi przez te upały :-(
Kinia też mniej śpi (teraz 30-40 min tylko).

Mykam się kąpać.

na-tuska moja kinia się zajmuje w piasku a jak nie to gonię z mała przy cycu :-/ ale my koło domu jesteśmy no i tak bywało jak długo byłyśmy na polu, bo tak to młodsza jest pojedzona jak wychodzimy i nie ma problemu.

Co tu takie pustki? My już mamy sie lepiej :)
K był w pracy w łodzi na pare dni i wrócił też zakatarzony... hehe cała czwóreczka na lekach... ale na szczęście już nam prawie przeszło :)
BlackWizard jak tylko pogoda sie poprawi to widzimy sie na spacerku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry