Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bylam dzisiaj u lekarza i juz wiem kogo sie spodziewac- bedzie druga dziewczynka, ciesze sie bardzo, pozatym mam cale mnostwo ubran po Zosi, to nie musze ich wymieniac:-)
Jutro ostatni dzien w starym mieszkaniu i w nd od rana tylko sprzatanie i nas nie ma:-)
Hej
Żegnam sie z wami na tydzien dziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy) Zleciałoooooo...
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......))))
buziaki :***
ladygab - gratuluję dziewczynki :-)
ja się pewnie dowiem pod koniec sierpnia :-) już się nie moge doczekać
fajnie, że znaleźliście lepsze mieszkanko :-) przy okazji takich przeprowadzek człowiek zazwyczaj wyrzuca troche niepotrzebnych rzeczy i od razu się luźniej robi :-)
Elizka - udanego wyjazdu! wypocznijcie!
ja w jakims depresyjnym nastroju... dobrze, że Jasiek już śpi.. mam tylko nadzieję, ze się nie obudzi o 5 wyspany...
idę się wykąpac i może jakiś film obejrzę na kompie
m wyjechał na wieczó kawalerski, za tydzień wesele.. mam nadzieję, że do tego czasu humor mi się poprawi, bo inaczej kiepski będzie ze mnie weselnik...
Ladygab gratuluję córeczki! :-) U nas Renia też chodzi w ubrankach po Kingusi, a jeszcze mnóstwo dostała w prezencie. Aż nie wiem, gdzie to będę trzymać (żal mi na strych wynosić, żeby myszy jadły), a trzeci ma być synek (kiedyś ;-) ) i nie wiem jakby się czuł w różowym ;-)
Elizka udanego wyjazdu :-) Wypocznijcie :-)
Dominika ja też miałam ostatnio taki nastrój (zmarł mój kolega, młodziutki, w wieku mojego brata i tak mi smutno ciągle).
Co do wózeczka to ja też się w końcu dorobiłam Graco Stadium Duo Glider (kupiłam używany) i jest super, też idzie jedną ręką z dwójką dzieci :-) Ma duże koła (większe niż myślałam) i w ogóle idzie lżej niż pojedyncza spacerówka
Nawet bym powiedziała, że z dzieciakami jest stabilniejszy niż bez i lepiej się prowadzi. Nie wiem jak podbijanie na krawężnikach, bo my tylko do garażu parkujemy i do bramki 1 krawężnik malutki ;-)
Witam. Wczoraj wróciliśmy. Pogoda była w kratkę. Ale zaliczyliśmy piaskownicę i festyn. Dziadkowie rozpieszczali moje dzieci na całego. Aż nieraz musiałam krzyczeć
Ladygab gratuluję córeczki
Elizka miłego wypoczynku