reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Eliza ja to Cię podziwiam, że tak szybko się na trzecie zdecydowałaś. Ja mam teraz na 5 lat wkładkę antykoncepcyjną i nie wiem czy nawet po jej wyciągnięciu się zdecyduję na dziecko :P

reklama
heh no cóz;)
ja teraz jade na tabletkach nty bo na wkładke nie jestem w tej chwili wylozyc tyle kasy... zreszta mam nadzerke tez i to uniemozliwia tez załozenie...;]

jednak wyszlam na dwor, miki spi w wózku na dworze, daniel siedzi w piasku, hania u babci a ja sprzatam:-) super pogoda na dworze:-D zey taka byla 3ego października.....:dry:

Elizka pierwsze słyszę, że nadżerka uniemożliwia założenie wkładki, bo ja też mam nadżerkę i też mam wkładkę od lutego i żadnych przeciwwskazań nie było. Tabletkom nie ufam to raz a dwa nie chcę się szprycować hormonami, bo po drugiej ciąży mam i tak ciągłe problemy hormonalne.

Co do trzeciego dziecka - to ja chcę mieć jak będę koło 30-stki, a dziewczynki będą już duże. Wtedy moja mama będzie na emeryturze, spokojnie się jednym dzieckiem zaopiekuje, Julka i Ania będą chodzić do szkoły, a ja po macierzyńskim będę mogła wrócić do pracy.

Właśnie się rozglądam jak działa to forum i próbuje w tym połapać. Ja jeszcze nie do końca taka mamusia trójki. Na razie 2,5. A ty jak sobie z trójeczką maluchów radzisz?

Czy mogłybyście mnie poinstruować jak wkleja się suwaczki żeby pokazywały się pod postem? Bardzo proszę.

Ostatnia edycja:
Nie mam pojęcia. Mam nadzieję, ze za jakieś 4 tygodnie się już dowiem. Ale mam przeczucie, ze to będzie chłopczyk.
U mnie będzie 2,5 roku różnicy między młodszymi i 4 lata między skrajnymi dziećmi. Mam nadzieję, ze te 4 lata nie okażą się jakąś przepaścią wiekową.

i jak dasz sobie rade z suwaczkami?
wiesz powiem Ci ze Hania ma najlepszy kontakt z Mikim... Daniel jest obojetny narazie wobec niego;] zobaczymy jak bedzie pozniej;]

reklama
suwaczki mam zrobione i wkleiłam je do "edytuj sygnaturkę" ale się nie wyświetlają. Nie mogę nigdzie znaleźć opcji "edytuj podpis" jak to jest w instrukcji.
A jeśli chodzi o maluchy to nie wiem jak to u mnie bedzie bo mala niby jest zainteresowana maluszkiem i ciążą, ale ona ma słomiany zapał i wiem, ze jej się szybko dzidziuś znudzi. Za to mały uwielbia niemowlaki i chętnie się nimi zajmuje.

ooo chyba się udało :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry