maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
ja też miałam trochę większy kombinezon, ale nie aż takA w kombinezon sie wciśnie, bo to mąż kupował i był o wiele za duży :-)... ale chce jeszcze upolować coś w ciuchlandii jakieś grube spodnie z 2 pary... wiadomo dla dzieci trzeba mnieć kilka par na przebranie.
no ja mam dla chłopaków po kilka kompletów... Maks ma 4, a Olek 3. Tylko buty mają po jednej parze
haha jak ja się cieszę, że mam już to za sobąAsia wstaje już na całego, wszędzie gdzie można, więc dlatego mało mnie na necie, bo muszę mieć oczy dookoła głowy... tylko patrzeć jak zacznie biegać.
a pamiętasz jak pisałaś, jaki to Synuś grzeczny? zazdrościłamMam problem z Szymonem.Zaczął się bunt 2-latka, strasznie broi i bije Asię. Babcia mówi, że 'cofa się w rozwoju", bo udaje małe dziecko. Każe się nosić na rękach, albo prowdzić za rączkę jak teraz robimy z Asią, normalnie paranoja... no cóż musimy to przejść.
z tym biciem to co prawda kłopot (nas to na szczęście ominęło) - musisz Szymusiowi bardzo dużo tłumaczyć i powtarzać NIE WOLNO. A to, że broi i się cofa - to normalne i trzeba to przeczekać