Cześć,wpadłam się przywitać i zdrówka życzyć wszystkim chorym .U nas też wieje jak diabli.
A ja nadal czekam na malucha ...Pozdrawiamy
A ja nadal czekam na malucha ...Pozdrawiamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i w sumie zadowolona jestem
ale jeszcze jeansów szukałam i balerinek i nie moglam znalezc fajnych....
moze jeszcze u mnie gdzies znajde co mi sie spodobaja ;] no i dzieciaki obkupilam ;-)

dziękujęMaks_olo, gratulacje dla Maksa !!! jestem po dużym wrażeniem, że wytrzymał całą noc !!! sporo starsze dzieci, które znam są jeszcze wysadzane w nocy na śpiocha ;-)
pomysł z prezentami popieram !!! ja milion razy wolałabym coś konkretnego niż 10 lalek albo autek ;-)
No ja z Olkiem też jeszcze nie próbowałam, spróbujemy latem, ale jeśli są pod tym względem podobni, to i tak odpielu****emy się zimą ;-)Gratulacje dla Maksa. Szybko Wam poszło to odpieluchowanie. Ja jeszcze nie próbowałam z Kacprem.
Moja starsza beksa też smoczkowa nadal niestetyy. Za to Aśce w ogóle nie daję smoka.
piękne nie? jak widzę jak chłopcy sobie dają całusa na dobranoc, to serce krzyczy ze szczęścia ;-)jak Filip spał popoludniou zabrałąm Emilkę i pojechałam na zakupy potem do rodziców na kawe wrociąłm a moje dziecko dosłownie rzuciłosie na Emilka z buziakami przytulał ja głaskał tak sie steskniłnormalnie miałam łzy w oczach
cos pieknego
nie wiedziaąłm ze on ja taj kocha
![]()