Liza
Fanka BB :)
Nickie o kurcze 8 zebów
wspolczuje..... u nas jak wychodzily 4 to byl hardcore to przy ośmiu maluch musi bardzo cierpiec:-(
magda kurcze a piersi juz wogole nie pije? no i dobrze ze to trzydniówka....
Julisia mam nadzieje ze małej szybko przejdzie...
Ja mam doła, miałam obiad zjesc i mnie zmulilo po tel od meza... juz nie mam sily na to wszystko, każdy mowi co innego... musimy czekac do 10ego i tyle... :-( ehhhh głowa do tego zaczela bolec
wspolczuje..... u nas jak wychodzily 4 to byl hardcore to przy ośmiu maluch musi bardzo cierpiec:-(magda kurcze a piersi juz wogole nie pije? no i dobrze ze to trzydniówka....
Julisia mam nadzieje ze małej szybko przejdzie...
Ja mam doła, miałam obiad zjesc i mnie zmulilo po tel od meza... juz nie mam sily na to wszystko, każdy mowi co innego... musimy czekac do 10ego i tyle... :-( ehhhh głowa do tego zaczela bolec

).
. W nocy pojawił się jeszcze stan podgorączkowy, ale od wczorajszego popołudnia gorączka odpuściła. Czekam na wysypkę, bo wtedy wiedziałabym z czym walczę. Byłyśmy na pobraniu krwi, zgodnie z zaleceniami pana doktora. NIestety nie udało mi się pobrać moczu, gówniara tak się drze i wierzga, że wszystko odkleja. Zrobiła siusiu tak, że nawet woreczka nie zamoczyła. Ale z krwi robię CRP, więc będzie wiadomo, czy jest infekcja. ALe skoro jest gorączka to pewnie i infekcja wyjdzie. ZObaczymy o 14tej.
.