Liza
Fanka BB :)
Nie nie zrozumiałas mnie :-) ja gdybym mogla tez bym dzieci wysłała:-) wiem ze to swietnie rozwija i duzo dzieci sie uczą (widze to po Hani teraz bo zerówka teraz dla pieciolatków to jak przedszkoleco do przedszkola - wybacz, ale myślę, ze masz takie odczucia, bo nie masz porównania... też zawsze uważałam, ze najlepiej z mamą, dopóki nie zobaczyłam, jak fantastycznie przedszkole rozwija, jak wiele uczy, jak pomaga dziecku... pewnie gdyby Maks nie chodził przez rok do przedszkola, to nie czułabym takiego żalu...
) Mam małe porównanie, siostry córka chodzi drugi rok do przedszkola, jest w wieku Danielka, i widzac ją a Daniela to jedynie wiem ze onl nie ma takich fochów, i słow jakie czasem uzywaja przedszkolaki
a tak to identycznie są rozwinięci, współpracują) Swoja drogą ponoc maja otworzyc przedskzole u nas i Danielka chciałabym od nowego roku puscic by sie przyzwyczaił bo od wrzesnia zerówka

A teraz nie mam zadnego przedszkola panstwowego ook, jak juz to płatne i nas na to nie stac.... i nie jest to moim priorytetem w tym momencie bo nie mam na to kasy poprostu :-) jak bym miala dzieciaki by poszly a ja bym pofrunela do pracy
:-)Co do obcasów ja tez zakladam od świeta, uwielbiam trub sportowy i tak ciagle chodze, na weselu chce sie odmienic troszke pokazac ze jestem tez zadbaną kobietą a nie tylko matką trójki dzieci
;-) moze mi sie to uda 
Magda dzięki, dam zanc jak dojdzie!!! dzieki...:***
kolonoskopia? wrrrr brzmi strasznie....
;-) moze mi sie to uda 
Magda dzięki, dam zanc jak dojdzie!!! dzieki...:***
kolonoskopia? wrrrr brzmi strasznie....
Ostatnia edycja:
)
więc mam kilka min na śniadanko i kawkę
wczoraj kupiłam buty 27, bo 26 miały jakieś 3mm luzu przy cieniutkiej skarpetce
odechciało mi się na dobre - teraz od czasu do czasu chodzę na żebry do mamy albo babci ;-)