Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z tą różnicą to jest tak że każda będzie miała swoje plusy i minusy ;-) i jak dla mnie ten najcięższy okres juz chyba za nami a teraz coraz więcej pozytywów będzie można znaleźć takich jak wspólne zabawy i siostrzana/braterska miłość. Dzisiaj na moje pytanie "czy masz przyjaciela?" Milenka odpowiedziała "Tak, Elizę mam" - serce rośnieZ perspektywy, tego, co się u nas dziś dzieje, dobrze rozumiem, co kiedyś miała na myśli Maks_Olo, pisząc, że tak mała różnica wieku nie jest chyba do końca wymarzonym scenariuszem ;-)
A powiedzcie Dziewczyny, co Wasze Dzieci lubią jeść?
Bo już zaczynam myśleć, że może złą dietę mamy, że mi Młody odmawia jedzenia obiadów.
Co gotujecie swoim Pociechom, żeby jadły ze smakiem?
i co wymyśliłaś z urodzinami? dawaj!Ja jeszcze 3 tygodnie i ide na zwolnienie, bo juz mnie denerwuje ta moja praca. Powoli zaczynam obmyslac roczek mojej corci. Co kupic, upiec i jak dom udekorowac![]()
Sto lat dla ASI!!! ale juz duża dziewczynka, też nie mogę wyjść z podziwuMuszę go jednak pochwalić, bo wczoraj był występ na dzień przedszkolaka. Dzielnie występował, mówił wierszyk, tańczył. Cały czas się przy tym uśmiechał. Miła odmiana po tych wszystkich histeriach, jakie do tej pory były na tego typu wydarzeniach. Przedszkole, jeśli chodzi o mojego syna, ma zbawienny wpływ.
a jak tam zdrówko, solenizantki?
jakiegos torta upieke na niedziele nastepna ale to jeszcze musze popatrzec...
ale to chlopak wiadomo
:-)
mój też miewał gorsze dni, a teraz jest OK, tylko rano nie chce iść, ale potem już jest fajnie

Udekoruje balonikami i wstazeczkami, zeby bylo dziecieco
Zastanawiam sie tylko nad tortem, ale chyba kupie normalny tort a dla Maji upieke ciasteczka lub ciasto bezglutenowe. Jeszcze niby przez 1,5 miesiaca mamy nie dawac glutenu a potem sprobowac.
Troche nas to nie urzadza, bo poki co to ja bede miala platne chorobowe a maz ma niski zasilek bo ja za duzo zarabiam w ich mniemaniu, no ale w grudniu gdy przejde na macierzynski zasilek dostane 1/3 mojej wyplaty a mezowi zwieksza zasilek do 188e tygodniowo, takze wyliczylismy ze to nam starczy na styk. I teraz boje sie zeby on zaryzykowal w tej pracy bo jesli sie okaze ze zima sroga nie bedzie i nie bedzie za kogo zastepstwa zrobic to bedziemy bez pieniedzy, takze szuka on takiej pracy na part time, zeby mial zagwarantowane minimum 20h tygodniowo, wtedy sie bedzie oplacalo.
dobrze ze jestescie