Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Modlę się żeby dzieciaki nie załapały.
miała robione testy i wyszło na drzewa i kurz, no ale dr mi tłumaczyła, że alergii nie ma, dopóki nie będzie kontaktu z danym alergenem, no i przy kontakcie to ponoć się ujawnia, a może to chodzi o to, by unikać kontaktu ze środowiskiem, które może wirusa "sprzedać". Ja rzadko chodziłam po supermarketach, Natala złapała po raz pierwszy jak okres komunijny był no i ludzie z różnych stron przyjeżdżali na komunie no i wtedy złapała ona a potem ja (ponoć wtedy był w naszym mieście wysyp choroby i mi dr mówiła, że ktoś z innego miasta przywiózł, nawet jeśli on nie był chory)
jeszcze się nacieszycie raczkującym, biegającym, gadającym dzieckiem... Gizmowa, ciesz się malusim pachnącym bobo... fajniusie jest takie malutkie dzieciątko, choć potem też jest super, kiedy dzieciaki zaczynają rozumować, pytać, rozprawiać... nieraz takie zabawne teksty wychodzą
ale każdy czas w życiu dziecka ma swój urok i niepowtarzalność... mi się czasem tęskni do tych czasów, kiedy dzieci były malutkie... więc wy korzystajcie