Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
juz czekam bo moja kolezanka jest w 13 tyg ciazy to jak sie dowie plci to wtedy bede dzialac.
masakra normalnie... dziś zalatana jestem... wróciłam dopiero o 15, zajęcia i na 16 z powrotem do szkoły, bo mamy zebrania 
:-(

Fajnie, że miałaś takie udane zakupy;-)Ale za to bylam dzis na zakupach dosc udanych, w koncu w piatek impreza:-) kupilam sobie spodnice, bluzke i zakiet, a dla synka mialam kupic tylko dwie bluzki a ze byla wyprzedaz to kupilam troche wiecej ;-)
U nas też pogoda się zepsuła... zimno i na dodatek śnieg padałU nas wiosna była, a dziś se poszła nie wiem, gdzie...masakra normalnie... dziś zalatana jestem... wróciłam dopiero o 15, zajęcia i na 16 z powrotem do szkoły, bo mamy zebrania
drzwi nam dziś montują :-)
a u nas teraz pada:-(

Gratulacje dla synkaHej, no u nas te ubrania tez sie zbieraja z masakryczna predkoscia
Dzis moj synek pierwszy raz obrucil sie z brzuszka na plecy, a ja to przegapilam bo musialam jechac do roboty umowe .

. Dzieci zasnęły, W.ogląda mecz, a ja mam chwilkę na bb:-). Dzisiaj już fajnie było na dworku, czuć było wiosną
. Chociaż Radkowy charakterek może się dopiero rozwinąć...