Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
dranissimo kochana ja po urodzeniu Matta przeprowadziłam się do Newcastle co.Dublin,chyba jak miał jakoś 8 tygodni.I tam w Dublinie nas panie pielęgniarki zwerbowały na obowiązkowe szczepienie BCG bo byliśmy "przyjezdnymi".W tym czasie w ogóle nie szczepili na tą szczepionkę w całym CO.Galway twierdząc,że tam nie było nigdy epidemii gruźlicy i nie było obowiązkowych szczepień :no: Wprowadzili to jakoś rok po naszym wyjeździe z co.Galway :tak:
Tak więc chłopcy są zaszczepieni i bardzo szybko dostaliśmy prykaz zaszczepienia w Dublinie :tak:

ViKamcia jeszcze raz gratuluję:tak:Emmę już na NK widziałam,cudeńko:-)A i na majówkach podczytywałam co tam u Ciebie:-pSuper,że taki szybki miałaś poród:tak:Ja też chcę!!!:-D
Ja dziś wreszcie zakończyłam zakupy porodowo-noworodkowe i już mam wsio:tak:Jutro składamy wózio i łózio i czekamy:-)

hej

vikamcia,dranissimo ogromne gratulacje!!

anineczka ja chodze do dr. R. D ;-)
chodzilam do niego w pierwszej ciazy, teraz byl moim gp. I nie narzekam ;-) moge polecic, choc wiem,ze ma rozne opinie ;-) zalezy co kto oczekuje.
Ja tam do niego chodze juz dlugo i poki co nie mam zamiaru zmieniac lekarza ;-)

Ania, jak tam Wasze wrazenia? Bo ja jestem jeszcze bardziej rozczarowana, niz wczesniej :( Teraz dostalismy 3 plyty, kazda z jednym krociutkim filmikiem :(( dlugosc podobna jak za pierwszym razem :(

Niunia pieknie sie usmiechnela do nas, ale to akurat nie zostalo nagrane, zaluje jeszcze bardziej :((((

Juz nie wiem co o tym myslec.... Sprobuje zlapac Cie na GG wieczorem

No co Ty,sloszym?!:szok:Mnie się coś wydaje,że oni tam po prostu nie potrafią tego sprzetu obsługiwać jak należy i dlatego tak a nie inaczej nagrywają:baffled:Żeby 3 minuty filmu na trzech płytach?:-D:-D:-DJa mam 20 minut na jednej:tak:

reklama
Sloszym u nas podobnie z tym ze my mamy 4 plyty i na kazdej plytce po niecalej minucie,Nasza cora oczywiscie na poczatku sobie spala ale pozniej sie rozbudzila i nawet mamy ujecie i zdjecia jak sie usmiechnela:-)
J jej sie pytal dlaczego nie moze nagrac na jednej plycie i w calosci filmiku to powiedziala ze zle sa plyty.
J stanal za nia i nagrywal telefonem :-D nagral ponad 8 minut filmiku.
Nasza cora wazy 2600g wiec na pewno bedzie wieksza niz Nacia.

Tichonek ma racje ze nie potrafia obslugiwac sprzetu i tyle ale coz zgram to wszystko co mamy na jedna plyte i pamiatka bedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry