Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdania są podzielone na ten temat. Jedni lekarze mówią, że te mutacje nie przyczyniają się do poronień, inni profilaktycznie zalecają leki.
Jestem po dwóch poronieniach i posiadam identyczne mutacje jak Ty. Jeden bardzo duży plus to, że są w układzie heterozygotycznym. Natomiast znalazłam w internecie artykuł z Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, w którym było napisane, że PAI-1 i MTHFR nie powinny być brane pod uwagę przy diagnozowaniu przyczyny poronień, bo z poronieniami mają niewiele wspólnego.
W każdym razie, u mnie wyszło dodatkowo jeszcze niskie białko S.
Mój gin po wynikach, poza Duphastonem w okresie starań, zalecił zmianę witamin na witaminy metylowane, czyli łatwo przyswajalne (kwas foliowy w podwójnej dawce niż w...
Dziękuję za wyczerpującą wypowiedzZdania są podzielone na ten temat. Jedni lekarze mówią, że te mutacje nie przyczyniają się do poronień, inni profilaktycznie zalecają leki.
Jestem po dwóch poronieniach i posiadam identyczne mutacje jak Ty. Jeden bardzo duży plus to, że są w układzie heterozygotycznym. Natomiast znalazłam w internecie artykuł z Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, w którym było napisane, że PAI-1 i MTHFR nie powinny być brane pod uwagę przy diagnozowaniu przyczyny poronień, bo z poronieniami mają niewiele wspólnego.
W każdym razie, u mnie wyszło dodatkowo jeszcze niskie białko S.
Mój gin po wynikach, poza Duphastonem w okresie starań, zalecił zmianę witamin na witaminy metylowane, czyli łatwo przyswajalne (kwas foliowy w podwójnej dawce niż w standardowych suplementach, a od pozytywnego testu ciążowego włączyć acard 150mg i heparynę 0,4.
Jestem teraz w 17 tc i jak na razie wszystko jest dobrze
Natomiast są różne opinie co do tych mutacji. Osobiście myślę, że powinien się wypowiedzieć lekarz![]()