reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
W barze przy ladzie siedzi zasępiony facet. Barman, widząc to, podchodzi do niego i zagaduje:
- No, stary, co jest?
- Tego się nie da wytłumaczyć...
- No, mów, co cię trapi?
- Ale tego się nie da wytłumaczyć...
- Aaaa tam, daj spokój... na pewno jakoś się da. Mów.
- No dobra. Ale tego naprawdę się nie da wytłumaczyć. Otóż dziś rano poszedłem, jak co dzień, do obórki, żeby wydoić krowę. No więc siadam na stołeczku i doję. Doję, doję, aż tu nagle czuję, że coś mnie pacnęło w twarz. Patrzę, a to krowa mnie kopnęła tylną nogę. No to ja powiedziałem: 'nooo, ja już ci pokażę, %@)(&!$', wziąłem kawałek sznurka od snopowiązałki i przywiązałem jej tą nogę do podłogi. Siadam z powrotem na stołeczku i doję dalej. Doję, doję, aż tu nagle czuję, że znów mnie coś pacnęło w twarz. Patrzę, a tym razem mnie menda drugą tylną nogą kopnęła. No to ja powiedziałem: 'nooo, ja już ci pokażę, &%)!)&$!', wziąłem kawałek sznurka od snopowiązałki i tą nogę też przywiązałem do podłogi. Siadam więc jeszcze raz na moim stołeczku i doję. Doję, doję, aż tu nagle - pac! - krowa uderzyła mnie ogonem. 'Noooo, tego to już naprawdę pożałujesz' pomyślałem. Wstałem, wszedłem na stołek, ale że nie miałem już sznurka, wyjąłem pasek ze spodni. Przywiązałem nim ogon krowy do belki pod stropem i w tym momencie spadły mi spodnie, a do obórki weszła żona. I tego się nie da wytłumaczyć...
2007-12-18 14:26:57
2-
Pijany mężczyzna sika na mur domu. W tym momencie wychodzi z klatki starsza pani i patrząc z obrzydzeniem mówi:
- Ależ bydle.
A mężczyzna na to:
- Pani się nie boi, ja go mocno trzymam.
3-
Sukcesem mężczyzn jest:
- w wieku 4 lat - nie sikać w majtki,
- w wieku 12 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 16 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 19 lat - uprawiać seks,
- w wieku 35 lat: - zarabiać dużo pieniędzy,
- w wieku 60 lat - uprawiać seks,
- w wieku 70 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 75 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 80 lat - nie sikać w majtki.
- No, stary, co jest?
- Tego się nie da wytłumaczyć...
- No, mów, co cię trapi?
- Ale tego się nie da wytłumaczyć...
- Aaaa tam, daj spokój... na pewno jakoś się da. Mów.
- No dobra. Ale tego naprawdę się nie da wytłumaczyć. Otóż dziś rano poszedłem, jak co dzień, do obórki, żeby wydoić krowę. No więc siadam na stołeczku i doję. Doję, doję, aż tu nagle czuję, że coś mnie pacnęło w twarz. Patrzę, a to krowa mnie kopnęła tylną nogę. No to ja powiedziałem: 'nooo, ja już ci pokażę, %@)(&!$', wziąłem kawałek sznurka od snopowiązałki i przywiązałem jej tą nogę do podłogi. Siadam z powrotem na stołeczku i doję dalej. Doję, doję, aż tu nagle czuję, że znów mnie coś pacnęło w twarz. Patrzę, a tym razem mnie menda drugą tylną nogą kopnęła. No to ja powiedziałem: 'nooo, ja już ci pokażę, &%)!)&$!', wziąłem kawałek sznurka od snopowiązałki i tą nogę też przywiązałem do podłogi. Siadam więc jeszcze raz na moim stołeczku i doję. Doję, doję, aż tu nagle - pac! - krowa uderzyła mnie ogonem. 'Noooo, tego to już naprawdę pożałujesz' pomyślałem. Wstałem, wszedłem na stołek, ale że nie miałem już sznurka, wyjąłem pasek ze spodni. Przywiązałem nim ogon krowy do belki pod stropem i w tym momencie spadły mi spodnie, a do obórki weszła żona. I tego się nie da wytłumaczyć...
2007-12-18 14:26:57
2-
Pijany mężczyzna sika na mur domu. W tym momencie wychodzi z klatki starsza pani i patrząc z obrzydzeniem mówi:
- Ależ bydle.
A mężczyzna na to:
- Pani się nie boi, ja go mocno trzymam.
3-
Sukcesem mężczyzn jest:
- w wieku 4 lat - nie sikać w majtki,
- w wieku 12 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 16 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 19 lat - uprawiać seks,
- w wieku 35 lat: - zarabiać dużo pieniędzy,
- w wieku 60 lat - uprawiać seks,
- w wieku 70 lat - posiadać prawo jazdy,
- w wieku 75 lat - mieć przyjaciół,
- w wieku 80 lat - nie sikać w majtki.

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Aż sie popłakałam ze śmiechu.

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kim jest Gracjan Roztocki - Videownia - Najlepsze Filmy
ABC FOTOGRAFII GRACJANA ROZTOCKIEGO
Nowa gwiazda polskiego internetu

Uwaga, zdjecia moga wywolac mdlosci, traume lub histeryczny smiech. Kazdy wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc.
Nowa gwiazda polskiego internetu

Uwaga, zdjecia moga wywolac mdlosci, traume lub histeryczny smiech. Kazdy wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kim jest Gracjan Roztocki - Videownia - Najlepsze Filmy
Nowa gwiazda polskiego internetu![]()
wow

najlpsze to te nad morzem
skąd to wzięłaś Joasiek, hihihih chyba że tez tak jak Gracjan lubisz fotografie

reklama