reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Najlepsze produkty dla bliźniaków/dzieciaczków, co polecacie?

Gosia! Dlczego my się nie spotkałyśmy na tym forum?? Witaj moja "nowa" "stara" koleżanko!

A tak dla niewtajemniczonych, to Gosia jest z Wrocka i ma dwie cudowne córy. Niestety spotkałyśmy się TYLKO raz.. prawda?

reklama
No ja Kochana Cię często tu spotykam:) a raczej czytam, bo niekiedy weny brak tylko sobie przeglądam i podczytuje.

a co do spotkania to rzeczywiacie tylko raz :(:(

Gosia to gdzie wkoncu kupiliscie i który? A który to ten ciulowy?
Mysle ze nie awrto kupopwac 9-36, bo gdzie takie kolosa w taki maly fotel wkladac, ja wazylam 36 kg jak mialam ze 13 lat.

Ostatnia edycja:
kupiłam Maxi -Cosi Priori, facet odradzał Recaro i Cybex Pallas o dziwo odradzał najdroższe, a co do tej wagi pokazał zdjęcie 9 kilowego dziecka w tym wielkim foteliku i tez mi sie odechciało odrazu 9-36, w tym dzieciaki jeszcze giną, a nie wyobrażam sobie większego dowodem na ich wygodę była podróż powortna 2 godziny spania jakby było niewygodnie pewnie by nie zasnęły hi hi

gosia czy ten fotelik rozkłada się tak żeby dzieci w nim wygodnie spały? Czy pozycja jest raczej spoczynkowa niż do spania?
Jak im się siedziało? Moje już zaczynają powoli siadać, ale boję się że w samochodzie są duże przeciążenia i nie będą w stanie utrzymać swoich ciałek. Chyba jeszcze poczekamy z zakupem. Ja do tej pory miałam maxi cosi i to był świetny wybór więc twoje foteliki też są na pewno super!
Mówisz że odradzał recaro? Dlaczego?

hej
te foteliki mają kilka pozycji do leżenia, moje też nie siedzą super a powiem Ci,że w tych bardziej leżą niż w poprzednich ja jestem bardzo zadowolona.Recaro ponieważ facet stwierdził,że sa przereklamowane, nie mają tylu pozycji, a reszty nie pamiętam bo jak zaczął wymieniać negatywy zaczęłam mówić o innych hi hi

No to i ja sie dolacze/A wiec.
Pieluchy - jak dla mnie pampersy,teraz uzywamy Baby dry 3
husteczki - po wielu probach Hugies sa numer 1!!!
do kapieli - Oilatum
Do pielegnacji buzki krem oilatum badz Bambino
Na odparzenia mam sudocrem,a na codzien nic.Niech skora oddycha.Jak narzieodparzen brak wiec sudocream wciaz zamkniety
Do noska - frida ,sol fizjologiczna i euphorbium
Kolki,bole brzusZka -tylko i wylacznie SAB SIMPLEX! Jeszcze uzywamy od czasu do czasu Plantex.
Foteliki - tylko maxi cosi,a wieksze Britax.Nie wiem czy sa w Pl
Wozek - I candy peach blossom i Cosatto twin

A ja zdecydowałam się na foteliki. Kupimy maxi cosi tobi - są super! No i dostały wysokie noty w testach bezpieczeństwa. Za radą Gosi poogladałam te foteliki 9-36 i stwierdziłam że one nie są przystosowane dla takich okruszków jak moje panny. Bierzemy więc 9-18kg (do 4roku życia).

gastone w Polsce są Britaxy - faktycznie to dobre foteliki.

Yenefer cieszę się,że pomoglam też super wybór.Pewnie jak pamiętam za twoj 1 ja mam dwa he he

do kąpieli polecam Sofeo nie reklamowane jak Oilatum skladniki te same tyle,że prawie 2 razy tańsze niż Oilatum

reklama
Do góry