mollyyy
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Potrzebuję porady. Mam syna 15 miesięcy który już jeździ spacerówce oczywiście. Mam taki problem że mieszkam na drugim piętrze bez windy. Do tej pory wciągałam wózek, najpierw gondolę teraz spacerówkę. Specjalnie kupiliśmy taki wózek który ma opcja trybu dwukołowego żeby łatwiej się wciągało po schodach. Niestety kręgosłup mi już wysiada i jest mi ciężko wciągać ten wózek bo jest też dość ciężki, typowy 2w1 waży ponad 15kg. Kupiliśmy lekką spacerówkę składaną jedną ręką ale jest nadal mi ciężko schodzić z wózkiem w jednym ręku i z dzieckiem w drugim. Teraz zastanawiam sie nad zakupem lekkiej spacerówki dużymi terenowymi kołami, moze taki wózek bedzie łatwiej sie wciągać po schodach. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Jakie wózki najlepiej sie wciąga? A może znacie jakies spacerówki gdzie mozna zlozyć przednie koła i w trybie dwukolowym wciagać wózek. Nie mam opcji zostawiania wózka na dole, w samochodzie czy w piwnicy. Nie chcę też zostawiać wózka na dole nawet na chwilę żeby wnieść syna.