reklama
hemoglobina
Moderator
Znam dziewczynę, która brała do 16 tygodnia. Nie wiedziała, że jest w ciąży. Syn urodził się w 43tc z wagą 3000g. W ciąży była stwierdzona hipotrofia. Za 3 miesiące kończy 4 lata, jest bardzo mały, zaczął chodzić na drugie urodziny albo i później, dokładnie nie pamiętam, dalej nie mówi. Nikt ci nie powie dokładnie jakie mogą być skutki.
Kasienkaol
Fanka BB :)
albo jakieś małolaty, albo patola, kto inny bierze narkotyki….w ciąży…… 14 tydzień… 4 miesiąc.xD w nicku także nie wierze, że to nie fejk
Domi_Nikaa
Niestety, ale dużo kobiet jest co bierze narkotyki, pije alkohol lub pali papierosy ..albo jakieś małolaty, albo patola, kto inny bierze narkotyki….w ciąży…… 14 tydzień… 4 miesiąc.
Kasienkaol
nie uważam tych osób za mądre, dla mnie to patologia. Mówiąc o ciężarnych, które świadomie to robią.Niestety, ale dużo kobiet jest co bierze narkotyki, pije alkohol lub pali papierosy ..
reklama
Domi_Nikaa
Też tak uważam, ale wychodzić z założenia, że każda kobieta w ciąży odpuszcza narkotyki i inne to głupotanie uważam tych osób za mądre, dla mnie to patologia. Mówiąc o ciężarnych, które świadomie to robią.

Niestety niektóre kobiety nie myślą o maluszkach

reklama
Kasienkaol
nie wychodze z takiego założenia, bo wiem ze jest na świecie patola. Dlatego napisałam, że świadomie cpajace to patola. Jak widzę ze szlugiem ciężarna, jest dla mnie głęboką patologią.Też tak uważam, ale wychodzić z założenia, że każda kobieta w ciąży odpuszcza narkotyki i inne to głupota![]()
Niestety niektóre kobiety nie myślą o maluszkach![]()
Są młode dziewczyny,które wpadną i wiedzą że jak już są w ciąży to używki mogą zaszkodzić dziecku i zaprzestają. A patola nie, patologia zawsze będzie patologia.