reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

napiszę tu bo akurtat otym bylo - ledwo co wócilam z rtego Wrocławia - wrcałysmy 6 godizn ( a tam jechałm zaledwie 2,5) - KOSZMAR - jeszcze musialam zabrać koleżanki z dorgi bo koleś rozwialił im auto. Normalnie jechałyśmy we 4 - każda na kacu i ledwo cożywa ze starchu - snieżyca, wyprzdzajace tiry - co 10 km rozbite samochody..... Zamieć, wietrzysko a potem jeszcze noc!!!! Brrrr nigdy więcej!!!!

reklama
Brrrr Głuszek współczuje i dobrze ze już jestes w domku cała i zdrowa:tak:

Mężuś poszedł z dzieckiem i psem na spacer.A ja siedzę nad bb, zamiast robić obiad:-p .Mam nadzieję,że osłonił małą bo nad morzem bardzo wieje. Pozdrowienia z Gdyni dla mamuś z bb!

maxin, dzisiaj w radiu stwierdzili, że zimy to praktycznie nie będzie - bo te kilka dni śniegu to trudno zimą nazwać... w Bydgoszczy to w ogóle ze 3 dni tej "zimy" były...

reklama
Głuszek dobrze ze przezyłyscie:eek: :tak: U mnie dzis tesciowa po raz pierwszy poszła na spacer z małym bo on sie jej boi ale spał cały czas wiec spacerowała z nim z 1,5 h a ja sie jeszcze kułam przed egzaminem. Narazie juz po ale jeszcze 1 został zaległy tylko nie znam jeszcze terminu...

Do góry