reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Smutno się to czyta Agnes... dlatego ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami!

Ja po raz któryś się już powtórze że Tomek jest super tatusiem-uwielbia małą nosić do odbicia, bawić się z nią, rozmawiać, spacerki to podstawa i to zawsze dmny tatuś pcha wózek, i zawsze asystuje przy kąpieli. Na dodatek teraz długi weekend i spędzamy dużo czasu we trójkę-dziś wycieczka do Ojcowa :).

reklama
Reni my też wybieraliśmy sie dziś do Ojcowa ;) tylko nie wiem czy nam to wyjdzie, jak tak to bede Cię zaczepiac tylko jak ja Cie poznam ::), chyba po dziecku ;D

Agnae - masz na prawde bardzo głupio z tesciami i meżem. A nie moglibyście si razem przenieść do twoich rodziców - to by wam bardzo pomogło - ty byś miał spokój i mąż by sie zmienił - bo nie miał by mu kto przyklaskiwać w jago opieszałości.
Postaraj sie z nim pogadać - ale tłumacząc mu tym iż łatwiej ci bedzi ez dojazdem do pracy - moze i się przeniesie z wami. MAm nadzieję, ze wam się jakoś ułoży.

agnes - wspolczucia.

gunia, reni, fajnie sie patrzy na dumnych tatusiow zajmujacych sie coruniami :)

Tu tez zostawimy slad po naszym spotkaniu z trini :)
Tak tatusiowie Tomkowie zajmowali sie dziecmi:

ztatusiamiqq1.jpg

ztatusiami2gz5.jpg

gunia no to tatus mial wiecej ubawu i lepiej sie bwail ni mala
Agnes wspolczuje,wiesz,ja tez z teciami mialm,przeboje,ale to jeszcze zanim tak na serio w Wojtkiem chodzilismy,oj dali mi popalic,.ale teraz jest dobrze.Oby u ciebi choc troche sie poleprzyslo,a z mezem pogadaj,w kocu moze cos kolo siebie zrobic
Reni cudnie sie patrzy na dumnych tatusow
A+T+ swietne foteczki i tatusiowie jak super wygladaja z corkami i kochane dziewczynki ja ja kumpele i zaraczki sie trzymaja,super

Reni zapomniałam dopisac, że śliczne zdjecia ma tatuś z córeczką :)
Fajowo sie zajmowali tatusiowie Alusią i Anusią :D

reklama
Do góry