reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

gluszek moja kochan tacu sa faceci,czasami nas nie doceniaja,a u was moze przyszly jakies ciche dni,po ktorych bedzie lepiej,kiedys czulam sie podobnie,bo maz malo pomagal przy malej i mialm dosc,ale w sumie tez ich trzeba zrozumiec,zreszta ja juz od dawna zauwazylam,ze takie niemowlaki dla facetwo sa fajnie na pare chwil,potem juz sie nudza z nimi,moze moze zacznie wiecej sie Marysia zajmowac jak podrosnie i bedzie dla niego ciekawsza
:baffled:
glowa do gory bedzie lepiej

reklama
głuszku na pewno niedługo będzie lepiej... Musisz z nim porozmawiać, że jest ci źle i jak się czujesz. Do nich czasami trzeba powoli docierać, dużo gadać i czasem zastosować terapię szokową ;-) Ja też ostatnio tak miałam i mój w dodatku sobie jeździł na squasha, nie pytając mnie czy mam jakieś plany albo czy trzeba mi pomóc. Teraz jest inaczej. Dużo mi pomaga i mam nadzieję, że tak zostanie. Powodzenia i nie myśl tak, że z Marysią będzie wam samym lepiej... Głowa do góry :-)

moj powiedział ze zacznie z małą spedzac wiecej czasu jak do domu zacznie przyprowadzac kolezanki takie pod 17. to on nie odstąpi jej na krok:-) :tak: :-D
wiec na pewno kiedys bedie sie zajmowac wiecej.
a tak powaznie wiem co czujesz tez o to walcze.

W ogóle widzieliście ostatnio Kto tu rządzi? Była rodzinka, która miała dziecko 1,5roku i trojaczki trzymiesięczne. I kurcze tam ojciec zajmował się tymi dzieciakami i sprzątał, gotował, prasował. Normalnie szok :szok: Byłam pełna podziwu dla niego.

głuszku, pewnie mu to minie, przejrzy na oczy i będzie lepiej

mój też za dużo czasu z małą nie spędza... pracuje, ale to w sumie nie jest usprawiedliwienie, ale gdy go poproszę żeby poodkurzał to robi to bez marudzenia :-)

ola to już jakiś sukces :-)
abryz myślałam, że umrę jak babka nie umiała rozłożyć prasowalnicy i obsłuzyć żelazka :-D Natomiast podobał mi się patent gościa jak karmił wszystkie na raz :-)

reklama
Do góry