reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
Mój mąż od początku zmienia małej pieluchy (sporadycznie), ale od początku się zastrzegł, że kupek zmieniać nie będzie. Wręcz zamykał mnie wtedy z małą w pokoju, żeby nie czuć smrodku (podobno aż go od tego mdli).
Moja Ania rzadko robi kupki - ostatnio raz na tydzień.
Tak się złożyło, że Jarek musiał wyjechać na delegację - najpierw od czwartku do niedzieli; w poniedziałek był w domu i znowu z poniedziałku na wtorek w nocy leciał dalej. I w ten poniedziałek poszłam do pracy, ale tylko na 1,5 h. I właśnie wtedy Ania zrobiła kupkę (czekała 8 dni) i nie miał wyjścia - musiał ją przebrać! :-)
Jak wróciłam to nie mogłam ze śmiechu. Gdybyście widziały ten bałagan - jak po operacji!:szok:

Mój zanim jeszcze Polcia się urodziła zastrzegł, że nie bedzie przewijał. Teraz to obrzydzenie prysło i normalnie ją przewija. Tylko jak jest jakaś prawdziwa awaria to mnie woła.

jA TO JUZ NIE PAMIETAM KIEDY PRZEWIJAM MOJ NATALKE:no: :no: :no:
Dzis mu zapowiedzialm,ze on cal noc wstaje do malej,ciekawe czy sie obudzi,ja ja na bank,ale nic nie bede mowic,moze tylko,kopniaczka zafunduje,tak jak A+t+ MEZOWI,HIHIHHI
A wlasnie gdzie sie podziewa a+t+?????

reklama
Moj to wsumie wszystko robi przy małym opruch obcinania paznokci i UWAGA!...to mnie najbardziej smieszy...powiedział ze nigdy nie bedzie go oliwił oliwka po kompanku bo to pakudctwo jakie tłuste i sliskie...błehehehe:-D

Do góry