Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już Cię pocieszam ja wychodząc za mąż ważyłam 48 kilo i przez 6 lat tak kilosy przybywały że przed 1 ciążą ważyłam 60 kilo do tego jeszcze rzuciłam fajki i tak na porodówkę szłam mając 93 kilo o tak to wyglądałojakie Wy chudzinki...7tc 1 dzień- waga 78 kg, wiecie, ale ja zawsze więcej ważyłam niż wyglądałam, fakt faktem, że w pierwszej ciąży ważyłam 60 kg na początku, a w dniu porodu aż 90 kg
![]()
, urodziłam go w czerwcu i tak już w październiku miałam 68 kilo tak to się trzymało do 3 lat a potem nie wiem kiedy na wadze zrobiło się 53
, myślę że to przez fajki bo oczywiście znowu zaczęłam. I teraz głupia krowa pali dalej i co gorsze nie mogę rzucić poprzednio przyszło mi to z łatwością wiem że myślicie sobie no głupia truje dziecko, ale nie mogę naprawdę nie mogę ograniczam się do paczki na 4 dni, ale to nie zmienia faktu że dalej palę i liczę się z tym że pewnie jestem jedyna na tym forum tak bezmyślna
.