reklama

Nasza waga- rośniemy :)

pscółka drętwienie to może co innego - też miałam przy Gosi... ale w sumie towarzyszyło opuchliźnie, więc może miało związek.
Sprawdź po pierścionkach czy jeszcze włożysz, to będziesz miała pewność.

reklama
Oliwka- to zaczelas z mala waga ,ja zaczelam z 74kg boje sie zwazyc 2 tygodnie u ginekologa bylo juz 86:((( jak młody wstanie pojde na wage i sie zwaze i napisze,waga jest u niego w pokoju...
pscólka- mi puchnie prawa dłon i tez sie czuje taka podpuchnieta...nie to ze wygladam jak bania:-Dale czuje opuchniecie...i widze...

wiecie co do tej pory tak porządnie nogi spuchły mi dwa razy. tzn łydki z kostkami sie zrównały. Wczoraj porobiłam rozszerzone badania ( internistka mi zleciła) mające na celu właśnie sprawdzić czy nie grozi mi zatrucie ciążowe. opuchliznę zgoniłam sobie pijąc szklanice piwa bez % tzn bez alkoholowego. Lech ma 0.5% ale, no i natkę pietruszki do zupy łyżkami sypałam. Chyab jeszcze herbata z pokrzywy działa moczopędnie.

muro -wiesz co mnie dobija? ...schudnac po ciazy 15-20 kg to PIKUŚ ja mam jeszcze nadprogramowe 10kg z poprzedniej razem prawie 35kg:(((a co jest najgorsze wstajac z łóżka zakladalam skarpetki i na udach z przodu mam cellulit!!!!!nigdy nie mialam a teraz wygladam jak te "lalki" z TLC:cool2:...
mam nadzieje ze mam duzo wody wiecej niz z Alanem okaze sie praniu...

Falidae- ja siusiu robie w dzien równo co 20min:-D

no niestety, ale wbrew pozorom trzeba więcej wody pić. ja herbatę odstawiłam w ogóle, z kawy tylko zbożowa na mleku (lubię i do tego ma zbawienny błonnik) i rozrabiam też w proporcji 1:2 lub 1:3 soki bez cukru lub sama wyciskam z owoców lub warzyw. do tego czasem koktajle sobie robię - jakieś witaminy naturalne też trzeba Małej dostarczyć :)

jak zginam palce u rąk to czuję lekki ból w kostkach, podobnie w stopach. i mam lekko opuchnięte kostki, więc jak leżę to z nogami wyżej - pomaga.

Phel-odnośnie tego cellulitu, ja też mam taki, pierwszy raz w życiu. mnie się zrobił wcześnie w ciąży (3-4 mc) jak musiałam plackiem lezeć, nawet myc musiałam się w łóżku. to chyba przez to. zero ruchu. będę walczyć z nim po rodzie, teraz tylko smaruję kremami na celliulit w ciąży ( nic nie pomaqgają:wściekła/y:)

Nef a musiałaś pisać o tym 5 kg co??;-) Mogłam udawać, że nie widziałam, przeoczyłam ten wpis ;-)

Też wychodzę z założenia, że po prostu będzie trzeba nad sobą popracować. Ja przez 6 lat życia byłam na wiecznej diecie (wymóg w sporcie, który trenowałam) i dawałam radę więc i teraz dam. Założymy sobie jakiś motywacyjny wątek "Nasza waga- chudniemy" i będziemy się wspierać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry