dobrze gada dac jej wódkiTrzymajcie się, Laseczki, biusty do przodu i staranować wredniaków brzuchami![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobrze gada dac jej wódkiTrzymajcie się, Laseczki, biusty do przodu i staranować wredniaków brzuchami![]()

Cześć dziewczyny,
Ja zawsze byłam pulpetem, ale przez ostatnie lata przed ciążą przytyłam. Dodam, że chodzenie 3-5x w tygodniu na aerobik, jazda konna nie pomogły mi stracić na wadze. Teraz jestem na początku 20 tygodnia i mam 6 kg do przodu. Ale odczuwam już kręgosłup, dlatego przeszłam na zwolnienie. Siedzenie 8 h przy komputerze nie jest dobre.
a jak nie to basenik, siłownia ja nawet się ciesze że w końcu już widać 

. Jeśli o mnie chodzi to mam sporo znajomych mężatek z kilkuletnim stażem małżeńskim co to uważają, że dziecko ich z czegoś ograbi (np. z czasu dla siebie i figury
) i też często słyszę komentarze. Mimo, że nie przytyłam (jeszcze
) tak bardzo widocznie, choc na twarzy i po całości widać, że przybrałam a szczególnie w brzuszkiu, to mówią tak z zazdrości i totalnego egoizmu.
.
.
. Ostatnio mojemu mężowi kolega powiedział, że jeszcze lepiej wyglądam jak przed ciążą i ciąża mi służy

.
:-).

wiem ze na basen mozna chodzić w ciązy jeśli nie ma przeciwskazań od gina mi mój kazał smarowac sobei pysię clotimazolem zeby mi sie cos nie przypelętało i żeby chlor za bardzo nie wysuszyłCzy uprawiacie jakieś sporty np. pływanie, jogę? Ja chcę się zapisać od nowego miesiąca, tylko nie wiem na co? Boję się trochę iść na basen żeby nie złapac infekcji, ale wolałabym basen.