Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Jednak nie to mnie tak martwi, a wyglad mojego brzucha, po prostu flak, masakra! Mama mnie pociesza, ze jestem 4 tygodnie po porodzie, w dodatku to moje drugie dziecko i brzuch potrzebuje czasu- ale ja mysle ze jemu zaden czas i nawet cwiczenia nie bardzo sa w stanie pomoc i to mnie przeraza. Nie chce w wieku 30lat miec brzucha 80 letniej babci! Dziewczyny co robic?????????????????????

ćwiczenia sa fajne i żałuje ze nie maiłąm ich tydzień temu ale i tak zacznę je wykonywac - nie sa forsujace a wzmocnia moje sflaczałe mięśnie brzucha a ze zawsze lubiłam ćwiczyć to i samopoczucie mi sie dźwignie;-):-)jak tylko minie 6 tygodni wskakuję na orbitreka i wtedy już nie ma zmiłuj
nie zamierzam zaprzyjaxniać się z tym ciałem co mi zostało po moim kochanym synku
oj a mnie po porodzie tylko 6 kg ubyłopociszam sie troszke ze mampełne piersi i one musza sporo ważyć
poczekam jeszcze z tydzień i wejde znów na wage - mam nadzieje ze bedzie lepiej...
;-)niestety po cc trzeba dłuzej poczekać:-(a po cc to kiedy można pozwolić sobie na ćwiczenia? chyba nie tak szybko jak po sn![]()
:-(