• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza waga;)

reklama
a ja się cieszę nawet jak waga spadnie o kilo długo to idzie ale jak diety nie można ćwiczeń też
ściągacie się już pasami? bo położna po cc mi zabronił ale zauważyłam że jak włożyłam spodnie co trochę uciskały brzuch to trochę się skurczył mniejszy się zrobił więc sama już nie wiem źle będzie jak to zaniedbam i mi tak zostanie:wściekła/y:

reklama
Kurcze a ja przez to, że tak szybko schudłam (zostało 3-4kg z 22)po porodzie to mi rozstępy powychodziły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. W ciąży ani jednego nie miałam a teraz na biodrze mam ze 4 krótkie przecinki:wściekła/y:. A na piersiach ale to już w 2-ej dobie po porodzie wyskoczyły mi od dołu pod brodawką:wściekła/y::wściekła/y:. A chyba piersi niczym p/rozstępom nie można smarować jak się karmi:confused:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry