reklama

Nasza waga;)

reklama
Mamuśki (weronikaa, mrowa1, elip, Sabincia) gratuluję ubywających kilogramów :wink:!
Ja póki co nabijam cały czas na plus - jutro rano się zważę, ale coś czuję, że cyferki, które zobaczę niezbyt mnie ucieszą, hehe:-D:-):-D

No i niespodziewanka z rana, bo wszystko wygląda na to, że zaczynam chudnąć, a jedzonka sobie ostatnio nie odmawiam; oj nie...:szok: :no::szok: Mam + 7 kg na dany moment....
Czyżby to objaw zbliżającego się porodu...:hmm:?!

beti1982 ja w pierwszej ciąży najwięcej przytyłam w ostatnich tygodniach i byłam przekonana, że teraz będzie podobnie...:sorry2: I jak czytałam, że często kobiety przed porodem chudną to żałowałam, że ja do nich nie należę, hehe:-D
A w tej ciąży od początku mam pewne "wariacje" z wagą, ale jak widać każda jest inna:tak:;-)!

gratuluje ubywających kilogramów:-)
ja wróciłam do wagi sprzed ciąży.. ale figurka pozostawia wiele do życzenia:-( jesczze troszkę poczekam i czas zacząć jakieś ćwiczenia na brzuszek, bo lato już niedlugo:-)

reklama
No dziewczyny to gratuluje zrzuconych kilogramów.Z tego co sie orientuje to zaraz po pologu mozna cwiczyc tak??

Stefanna Ty nie bedziesz miala co zrzucac wrecz przytyc bedziesz musiala zeby wrócic do wagi z przed ciazy:-D:-D
Beti nie martw sie mam to samo:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry