reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Madzia_33

Mama Julki i Krzysia !!!
Miasto
Chorzów
Moje drogie koleżanki pozwalam założyć wątek w którym bedziemy mogły śledzić jak rosną nasze brzuszki nie tylko w centymetrach i wklejać fotki w coraz większych rozmiarach..

w dniu dzisiajszym tj poczatek 7 tygodnia moja waga to 47,5 kg

reklama
Ja dla bezpieczeństwa w domu wagi nie mam :no: Na "oko" jakieś 70 kilo teraz - w ciąży pewnie ostro dobiję bo apetycik mam oj mam.

Hehehe :-p, to ja Was mogę na łopatki powalić i przygnieść, a raczej wgnieść w ziemię :-p. Madzia_33 musisz sie zklonować i wziąść sobie odważnik 1 kg, to bedziesz(cie z klonem) ważyć tyle co ja ;-). A co, wielka nie jestem, to chociaż szeroka!

Hmm, jak bedę w 8 miesiacy to łatwiej bedzie mnie przeskoczyc niż obejść...

Kluliczek widze,ze jestesmy w tym samym przedziale wagowym :-)
Nie mam ochoty uzalac sie nad soba i myslec,ze wygladam w ciazy jak słon, dlatego wybaczcie, ze nie bede udzielac sie w tym watku ;-)

Moja waga wyjściowa może nie jest super wysoka, ale nie jest tż dla mnie powodem do dumy, więc będę tu wpisywać tylko przerost wagi.
A z moich doświadczeń w poprzedniej ciąży, to dziewczyny o większych rozmiarach często przybywają na wadze niewiele, tak więc nie martwcie się zbytnio, że za dużo Wam przybędzie!

Moje drogie koleżanki pozwalam założyć wątek w którym bedziemy mogły śledzić jak rosną nasze brzuszki nie tylko w centymetrach i wklejać fotki w coraz większych rozmiarach..

w dniu dzisiajszym tj poczatek 7 tygodnia moja waga to 47,5 kg
Cześć Dziewczyny , ja ważyłam 62 kg .Do końca 2 miesiąca ciąży moja waga stała w miejscu . Teraz jestem w końcówce 28 tygodnia i ważę 72 kg. Co do apetytu i zachcianek, nic takiego nie miało miejsca. Jedynie co to staram się odżywiać zdrowiej niż przed ciążą. Powodzenia mamuśki .

laseczki a ile mozna ważyć jak sie karmiło praie 2,5 roku.. Moja julka dopiero od miesiąca przesypia mi noce.. poza tym ja całe życie z niedowagą ale nie jest mi z tym wcale żle..

reklama
No to teraz ja: 173 cm, waga startowa 64 kg. Zaczynam 8tc i 1.5 kg na plusie. Ach, ten brak ruchu :-D

Do góry