reklama

nasza waga

reklama
Znalazłam :D w talii wymierzyłam 92, jeśli chodzi o wagę to troszkę już przytyłam, od początku ciązy jakieś 8 kg ale u lekarza byłam jakieś 2 tygodnie temu wiec nie wiem czy sie coś nie zmieniło. Nie widzę tego po sobie ale tych 8 kg też nie widziałam. Waga startowa 67,6 obecnie 75,3.
Ja na razie sie nie przejmuję tym. Mam tylko nadzieje ze szybciutko wszystko zrzucę :)

właśnie stanęłam an wadze..w sumie 7kg w przód.wiec teraz 63kg.ale jesteśmy juz po kolacji..a w talii 92cm
Według kalendarza powinnam teraz ważyć miedzy 62.80 a 63.70 a końcowa waga to 71.2. czyli mam przytyć 15,2kg.

reklama
Chwila - moment - idę poszukać centymetru.........jaaaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeeeee ale macie talie osy :-pja wymierzyłam 94:-p:sorry2::szok::-D:laugh2::tak:
To, Ja mam talie bąka 120cm:-). według kalkulatora powinam mieć obecnie 3 kg mniej. do końca ciaży utyć max 2,5kg raczej jest to nie realne. Ale mam nadzieje ze nie przekrocze swojego rekordu wagowego 108 kg. ogólnie zawsze byłam duzą dziewczką , raz tyko uwziałam sie i wciagu pół roku z wagi 100 zeszłam do 68:) ale szybko nadrobiłam:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry