reklama

nasza waga

Ja od początku ciąży przytyłam na razie 3 kg. Zastanawiam się, czy to nie za mało? :confused:
Nie mam porównania z poprzedną ciążą, bo nie mam karty ciąży (zabrali mi w szpitalu przy porodzie synka).
Leika ja jestem ciagle na minusie a moj lekarz mówi że jeszcze zdąże.. Nie pamiętasz ile w całej poprzendiej ciązy przytylas? Jak lekarka Ci mowi ze poki co ok, to nie cyztaj za duzo w google i zaufaj lekrzowi. Komus trzeba. Kazdy organizm jest inny a ona Cie zna..

reklama
no to chyba bedziesz miala dziewczynke:-)
Aniu jesteś dobrą wróżką!!!Będzie dziewczynka!!!Przynajmniej na pierwszy rzut oka:-):-):-)

2bf80a3232.png

Leika moja kuzynka z bliżniaczkami przytyła siedem kilo (fakt ze małe były ale razem miały 3,5 kg)
a moja psoapsiółka z podstawówki w pierwszej ciązy 6 kg (mały 3200) w drugiej 10 a w trzeciej az 17 a dzieciaki ok 3,5 kg

Mam koleżankę która jest podobnie jak my w ciązy nic nie przytyła jak ważyła 70 tak waży... lekarz jej powiedział, że przydałoby sie juz coś zacząć tyć.. ale na razie bez paniki...

reklama
Ten kalkulator jest jakiś popsuty ;-) i najlepsze jest to że znajomi mi mówią, że nie widać po mnie że mi przybyło łącznie 10 kg :wściekła/y:. ciekawe???? Pod koniec to będę słoniem w tym tempie dobiję do 20 kg jak nic :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry