reklama

nasza waga

reklama
Hmmm....a mój tyłek jest juz wielkości szafy trzydrzwiowej:dry::-(:no:ciekawe czy ten rozrost się kiedyś zatrzyma??:confused:..nie wiem jak sobie z tym poradzę , może go ubezpiecze jak Jennifer Lopez:-p?? Brzusio bez zmian-spory ale przystopował ze wzrostem tylko wszędzie dookoła się zatłuściłam- wyglądam jak parówa:szok::-):-p:-D:sorry2:(mam 150cm:-p)masakra..
2bf80a3232.png

ja sobie tłumacze że jak tak mi się chce coś słodkiego to po prostu brakuje mi cukru albo Maleństwo tak bardzo tego potrzebuje hihi... na razie waga nie jest zła..no i tylko brzuszek urósł więc tym się nie będę przejmować :))

u mnie 7 kilo od początku ciąży. Ginek nic nie mówił tylko się cieszył że brzuszek rośnie.

Laski co tak krytycznie spoglądacie na siebie. Jesteśmy śliczne ciężaróweczki.

ja dziś idę do mojej EZO, ciekawe czy na mnie znuf nakrzyczy za wagę, też jestem 7kg na plus, od początku ciąży.
Ale jak mówi Daga23, jestem śliczną ciężaróweczką i się nie martwię :)

Ja od początku ciąży przytyłam na razie 3 kg. Zastanawiam się, czy to nie za mało? :confused:
Nie mam porównania z poprzedną ciążą, bo nie mam karty ciąży (zabrali mi w szpitalu przy porodzie synka).

reklama
Hmmm....a mój tyłek jest juz wielkości szafy trzydrzwiowej:dry::-(:no:ciekawe czy ten rozrost się kiedyś zatrzyma??:confused:..nie wiem jak sobie z tym poradzę , może go ubezpiecze jak Jennifer Lopez:-p?? Brzusio bez zmian-spory ale przystopował ze wzrostem tylko wszędzie dookoła się zatłuściłam- wyglądam jak parówa:szok::-):-p:-D:sorry2:(mam 150cm:-p)masakra..
2bf80a3232.png
no to chyba bedziesz miala dziewczynke:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry