reklama

nasza waga

reklama
a właśnie ja już wcześniej się zastanawiałam jak można sobie zrobić samemu w domu to badanie? przecież to krew sie potem pobiera, prawda? jakaś niekumasta chyba jestem :sorry2:
jeny, jak ja bym chciała przez połowę ciąży przytyć "tylko" 3 kg... ja na miesiąc tyle tyję :dry:

Dlatego mnie ta waga zastanawia, bo mam ciągle ciała ketonowe w moczu, a w google znalazłam info, że to może oznaczać głodzenie się (bo organizm spala tłuszcz mając niedostateczną dawkę węglowodanów dostarczaną z pożywieniem) lub cukrzycę.
Moja ginka wie o tych wynikach, ale mówi, że wszystko ok.

pisałam na styczniu, że wyszedł mi ponad norme - 144. Mam zrobic w domu 75g glukozy i mierzy codzień cukier (tylko sobie paski wykupię bo mi sie kończą, dostałam już receptę) i jak bedzie nie tak to najwyzej powtórzy badanie w przychodni.
Krzywa powinno się zrobi w przychodni, ale mając na uwadze moje przejścia z glukoza najpierw mam zrobic w domu. I dobrze, bo rano to nie mam nawet kogo zostawi z Jankiem, a mąż musi byc ze mną, bo jak mdleje 100 kg to trzeba mie siłe by je podnieśc.

Elka - 150 to mam wzrostu, obwodu nie mierzyłam ale jak tylko wrócę z pracy to sie za to wezme:-p:-)
ania.falko - dzisiaj mam upragnioną wizytę u gina więc w końcu sie dowiem czy to chłopiec czy dziewczynka bo każda wróżka mi mówi inaczej:-)
5e8ef17511.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry