• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

reklama
Ja po wizycie, ginka nie nakrzyczała na mnie za wagę :)
A wygląda to tak: wzrost 164, waga przed ciażą 54 kg, 29 tydzień - 65 kg, już 11 kg do przodu, sama się przeraziłam, ale podobno niewielki mam brzuszek, tak powiedziała, więc się nie przejmuje :)

mnie w zeszłym tygodniu zmierzyła położna w pasie - jestem jak Melulu - na etapie 89 centymetrów :-D
do małża mi sporo brakuje, ale teraz to ten brzuszek zaczyna rosnąć i wyglądać :-)

a z okazji brzuszka spotkały mnie dwie niespodzianki - ktoś zupełnie obcy zauważył moją ciążę;-)
pierwszy raz wczoraj. kupowałam w coffe heaven kawusię i pani z kasy wychyliła się zza lady, popatrzyła na mnie i powiedziała, że mam nie czekać w kolejce po kawę, tylko sobie klapnąć na foteliku i mi przyniosą :-)
miło mi się zrobiło :zawstydzona/y:

a dzisiaj druga niespodzianka. młoda dziewczyna (tak z 16 lat) ustąpiła mi miejsca w metrze :-D

Kobietki, myślicie że opuchlizna też ma wpływ na naszą wagę? Bo moim zdaniem woda która zbiera się w organizmie też sporo waży:tak: Tak się pocieszam, bo nie jedząc jakoś szczególnie dużo jestem już 12 kg na plusie, ale za to opuchnięta jestem równo...:-(

jasne ze ma wpływ na wage juz tu kiedys pisałam moja przyjaciólka 35 na plusie miała i jak chodz ąca wielka parówka wyglądał (rodziła w maju przy 30stopniowych upałach wiec i opuchnieta była) w dniu wyjscia do domu miała juz 17kg mniej. Mati miał ok 3,5kg

Już ostatnio żaliłam się mojej pani doktor, kazała mi zrobić badania i teraz we wtorek idę na wizytę. Wszystkie wyniki mam w normie dlatego ciekawa jestem co mi poradzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry