• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

reklama
ja marze zeby zmieścić się w 15 kg bo ważyłam 55, 10 a teraz już 65, 10 a jeszcze 3 miesiące przedemną, bo z pierwszysm dzieckiem niebyło tak wspaniale z 46 kg na 73 kg ksywa potwór z lochnes a jeszcze nad morzem byłam w 8 miesiący z mężem , mąż się bał ze mnie do wody wrzucą spowrotem

Ostatnia edycja:
nio i ja sie doigralam ;-);-);-);-);-);-)

1,5 kilo od piatku mi przybylo
slodkosci , wiekszy apetyt i mniej ruchu zrobily swoje

dziewczyny ja bym bardzo chciala zmiescic sie w 12 gora 15 kilogramach
ale cos mi sie wydaje ,że ze swietami po drodze to mi sie nei uda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja wczoraj jak wam pisalam zjadlam obiad i zaraaz po tym puszke szprotow w pomidorach i trzy kromki chleba. No i niestety szproty chcialy spowrotem do Baltyku bo pol nocy spedzilam z wielkim uchem... Wrocily do domu..
Wiec chyba za bardzo od tego nie przytyje, hehe

reklama
A ja myslałam, że dużo jem :-p. Miska zupy fasolowej, którą podzieliłam się z wc, malutka porcja zemniaków do kopiastej sórówki z kapusty, kleik ryzowy z jabłkiem, i hit dnia czyli 2,5 nalesnika z dżemem truskawkowym, po którym miałam taki cukier że zaczynam watpic w cukrzycę.
No i zostałam nakarmiona jabłkiem, herbatnikiem i chrupkami, mam uczynne dziecko. Ale dziś wariacki dzień, zazwyczaj jadam troszke inaczej.

Czekam do 3 w nocy, wtedy obudzi sie głodomór we mnie i dopadne lodówki. Pozbyałm sie z niej śledzi, bo ile mozna dzielic się nimi z wc? Ale nia mam nic w zamian, skończy się na jakimś miesie, bo tylko o tej porze mam na nie ochote :zawstydzona/y:. Chyba, że przygotuje sobie sałatę i szczypiorek, a do tego pomidorka. Ale sera białego nie ma :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry