• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

reklama
mysle ze to dlatego ze ganiam za mlodym caly czas , bo nie moge powiedziec zebym sie jakos oszczedzala a juz napewno nie odchudzala
staralam sie tylko w umiarkowanej ilosci jest slodkosci( ostatnio przeginam)
w umiarkowanej ilosci to u mnei znaczy zamiast acalej czekolady staralam sie zatrzymac na polowie :tak::tak:

z synkiem w ciazy wymiotowalam jak kot i nic nie chudlam a wrecz przeciwnio powolutku ale tylam , a teraz nic nei wymiotowalam i chudlam od samego poczatku
moze nei na wadze ale za to w rozmiarze ...

aha - bo już myślałam, że się odchudzałaś <nunu>
skoro to tak samo wychodzi to w porządku - przynajmniej nie będziesz musiała potem zrzucać tych wszystkich kg.... ale z drugiej strony - żeby przypadkiem nie ubyło Cię o połowę :szok: :-) bo urodzisz, dziecko będzie wysysało z Ciebie wszystko, co najlepsze, za starszym dzieciaczkiem tez będziesz musiała się uganiać.. hmm :-p

eeeeee bez obawy mam tyle zapasu ze moze ze mnie ssac i jeden i drugi hehehehhe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i jeszcze zostanie na puzniejsze ganianie za mlodym heheh

ale tak naprawde to czuje juz ze tyje bo jakas ociezala jestem i malo gibka i jak slonik sie juz ruszam

Moja zdezelowana waga pokazuje niezmiennie to samo co przy ostatniej wizycie... Ale na ile jej można wierzyć to nie wiem, bo mam krzywe podłogi :-p Ale też w pasie mi nie przybywa - różnica 3 tygodnie temu i dziś to ledwo jeden centymetr.

Ja po dzisiejszej wizycie u ginka mam wyliczone 11 kg na plusie. Pani doktor na mnie nie nakrzyczała, stwierdziła tylko, żeby sobie kontrolować wagę tak by w ciągu tygodnia za wiele nie przybrać, bo przy tej mojej opuchliźnie to nie jest wskazane:-(

reklama
Ja dzisiaj w pol godziny zjadlam 2 jablka kisiel i dwie kanapki. Godzine pozniej nie przeczyscilo. A jakas godzine temu caly obiad i.. puszke szprotow w pomidorach i trzy kromki chleba. Szybko Was dogonie na tym zwolnieniu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry