aga_q
TRZYNASTEGO :)
Moja kolezanka 11 kg przytyla w jeden miesiac( w 8 miesiacu ciazy), wiec wszystko jest mozliwe.
Celinka
normalnie gdybym jadła to bym się chyba zadławiła z wrażenia ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja kolezanka 11 kg przytyla w jeden miesiac( w 8 miesiacu ciazy), wiec wszystko jest mozliwe.

Aniu mój misiek to w miarę jak ja tyje - chudnie!!!Kiedyś było między nami 60 kg różnicy a teraz ledwo 30:-(;-)Co do orzeszkow to mysle ,ze w snickersie sa tak nieznaczne ilosci,ze mozna go wcinac bez opamietania:-);-)
mi waga dzis pokazala 12 kg na plusie i jestem juz ciezsza od mojego lubego....![]()

:-(
a najlepsze jest to jak go budzę w nocy po kilka razy żeby pomógł mi przekręcić się z boku na bok 

Malpko, nadal masz sporą rezerwęKiedyś było między nami 60 kg różnicy a teraz ledwo 30:-(;-)![]()
babcia drobniutka i 148cm, dziadek dobrze zbudowany i prawie 2m :-)

Musisz tak sie czesto ludziom pokazywac...ja to z kolei mam odwrotnie - w sensie, że najbardziej przyzwoicie wizualnie wyglądam z moim małżem jak mam na nogach tylko skarpetki ;-)

bardzo mi się podobają takie pary
normalnie mam wrażenie, że facet tą kobietkę sobie podnosi do góry jedną ręką
ja to z kolei mam odwrotnie - w sensie, że najbardziej przyzwoicie wizualnie wyglądam z moim małżem jak mam na nogach tylko skarpetki ;-)

ach..... te stare dobre czasy....;-)bardzo mi się podobają takie pary
normalnie mam wrażenie, że facet tą kobietkę sobie podnosi do góry jedną ręką![]()