• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

nasza waga

reklama
ja na razie nie przytyłam jakoś dużo (ok 7kg)..ale motywuje mnie waga mojego partnera, bo jesteśmy podobnego wzrostu (+-180cm) i niefajnie byłoby wyglądać jak sumoka zwłaszcza że nie mam drobniutkiej budowy juz na starcie:no:
..a z tego co widzę po mamie to wcale ta ciążowa waga tak całkowicie nie zanikła...
ale to co piszecie tych nadchodzących miesiącach to dopiero zobacze pewnie przyrost wagi:-), zwłaszcza, że będzie zimniej i no i święta...:tak:

oj ja tez swiat sie boje :szok::szok::szok:
i obawias sie dzisiaj stanac na wage
nio wlasnei z tymi koloskami na sam konic ciazy to w pierwszej tak samo mialam

z tygodnia na tydzien coraz wiecej bylo
i to wtedy najwiecej rozstepow mis sie porobilo :-(:-(

heheh chcialabym zeby moj chudy mezus tyl razem ze mna :sorry2::dry:a on nic jeszcze chyba chudnie :crazy::crazy::crazy:
normalnei wygladam przy nim jak big mama a w ciazy to jak slonica:sorry2:

u mnie w brzuszku 107 mam już więcej niż mąż buuu ale nic dziwnego brzuchol wielki. A na plusie mam 10 lub 11 ale moja waga coś szwankuje więc zważę się u ginka 5 listopada. Apetyt dopisuje :)

A mój mąż też ma zachcianki hi hi i wciąga ze mną po równo :)

No u mnie po przybraniu ostatnich 2kg. w dwa tygodnie i dziwnym samopoczuciu(czuję się bardzo słaba, temperatura mi spada do 35,1 i podczas odpoczynku w ciągu jakiejś godzinki wraca do normy) lekarz zalecił badanie hormonów tarczycy. No zobaczymy, co wykażą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry