reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

ja wagę wyjściową miałam 67, albo jakoś tak a teraz na wizycie wazymy 72 wiec troszkę już mi przybyło ale mam nadzieje ze nie bedzie postępować to w takim tępie, albo przynajmniej później szybciutko mi to zejdzie. zresztą nie ma teraz co o tym myśleć. jestesmy w ciąży i tyle. nasza waga nie jest teraz najwazniejsza :)

reklama
Ja też już zaczęłam przybierać, choć w sumie nie wiem, jak to liczyć, bo moja, pożal się Boże, elektroniczna waga ma wahnięcia +-2kg między rankiem a wieczorem :/

Ale mniej więcej:

wyjściowa: 62 kg
minimalna w 8 tyg.: 61 kg
ostatnio: 63,5 kg (rano) lub 65 kg (wieczorem po kolacji :-D)

Ja aż się boję co to będzie na koniec ciąży. Zaczynałam od 65,5 przy 174 cm.
Na ostatniej wizycie na początku sierpnia dobiłam do 71 :baffled:.
Słodkie w ogóle mnie nie interesuje. Wszystko co kwaśne i słone jest super!!!
Ogólnie jem więcej ... a wszystko takie smaczne :-D

A jak u Was z talią?

Ja zaczynałam mając gdzieś 73/75cm, a w ostatnich dniach jak mi wyszedł brzuszek, to już doszłam do 81cm! :-) No i w lustrze talii już nie widać, jakaś taka trapezowata się zrobiłam :-D

Och Marcia 77
też mam już +5, niesamowite jak szybko się tyje w ciąży ,jeszcze niedawno marzyłam żeby do końca ciąży max 8kg przytyć ale widzę że chyba będzie inaczej, ach trudno, bądżmy dobrej myśli że się szybko zrzuci a dzidzia będzie miała wystarczająco mleczka :-)

reklama
Do góry