reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasza waga

reklama
u mnie waga stoi a brzuch rosnie :) wczoraj kolejne ubrania wyladowaly na wysokiej polce

Goralka ta Twoja szesciesiatka tak fajnie zabrzmiala babinko ;)

my stoimy w miejscu a brzuszek rosnie dzisiaj dzidzia na usg byla taka w pol zgieta chyba musi szybciej rosnac bo mamy malo miejsca
;D

DZISIAJ ZACZAL SIE 21 TYDZIEN CIĄŻY. JESLI CHODZI O WAGE TO IDZIE NIEŻLE BO JUZ TERAZ WAZE PONAD 59 KG. CO WIZYTE PRZYBIERAM SREDNIO 2 KG. BOJE SIE ZE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO PRZYTYJE 30 KG. POCIESZAJACE JEST TO , ZE NIE UDCZUWAM TEGO W NOZKACH CZY PUPIE TYLKO BRZUSZEK CORAZ WIEKSZY. POZDRAWIAM TYJACE. MINULKA

Ja waze juz 64, a przedv 58 a to dopiero 21 tydzien. Mnie tez poki co idzie w brzuszek i troche w buzie :) zrobilam sie okraglejsza.

ja juz Dorota sie pogubilam ;) przed ciaza wazylam mniej wiecej tyle co teraz ale schudlam....jeju jaka u nas burza, tak grzmotnelo ze strach...

reklama
juz po burzy...ufff...jak tak blisko grzmotnie to sie boje a sama jestem w domu i maz mi na gg napisal zebym pod koldre sie schowala ;)

Wiec wracajac do tematu tycia to wyglada na to ze jak narazie nic nie przytylam. Ale juz w ciazowe ubranie jest co wlozyc ;)

Do góry