reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasza waga

Leminka-fajnego masz chłopa. Ja też lubię jak mój mnie podszczypuje-szczególnie w tyłeczek :)
Cynamonka i Megusek ja też myslę, że przed nami jeszcze 3 miesiące...I teraz dopiero się zacznie z tą naszą wagą....Aż strach się bać!! POnoć od 23 tygodnia, średnio +05 kg tygodniowo......Czy moja skóra to wytrzyma???

reklama
Cholerka a ja od poczatku ciazy 4.3 kilograma. czy ja powinnam zaczac wiecej jesc???? zaczynam sie obawiac iz to za malo!!!! help

monika_k80 Ty właśnie prawidłowo przybierasz. Pozazdrościć tylko.. Najwyraźniej jesteś cięższa tylko o tyle, ile waży maluszek, wody i łożysko.

Dokładnie monika, jeśli wszystko jest ok, to tylko się ciesz że tak powoli Ci przybywa kilogramów, a jeszcze troche zostało do rozwiązania, hihi... :laugh:

ja mma duzy brzusio ale tylko 3kg na plus mamam mowi ze wszytko w dziecko..i zebm sie cieszyla ale mnie to troche martwizobaczymy ;D
a ciasteczek i lodow czekoladek sobie nie odmawiam

hej

a u mnie, przytylam na poczatku ciazy 2,5 kilo pozniej dlugo dlugo nic i od lipca waga ruszyla teraz mam +5kilo waze 55 ;D ;D ;D, i strasznie sie tym martwilam, ale teraz jak czytam was to jes calkiem w normie i strasznie poprawilyscie mi humor ;D ;D ;D

reklama
Przybyło mi już 8 kg, a dopiero od 2 tygodni widać, ze jestem w ciąży..Wcześniej to było widać, że znacznie przytyłam. Hmm...słyszałam, że w ciąży z dziewczynkami sie więcej tyje. No i na usg wyszło, ze na 80% dziewczynka. Bardzo się ciesze i mam nadzieje, że podczas porodu nie okaże się, że to chłopiec. Koleżanka z córeczka przytyła 30 kg! Zawszze była szczupła, po 2 latach wróciła do formy. Ja nigdy szczupła nie byłam i się zamartwiam, że do formy sprzed ciąży tak łatwo nie wrócę..Ciężko mi patrzeć na moj cellulit, uda...

Do góry