reklama

Nasza waga

Wiecie co ja nigdy w życiu nie ważyłam tyle co teraz . Moja waga z przed ciąży to ok 48kg a teraz waże ok 58 kg. A najleprze jest to, że mówią, że po mnie tego nie widać.

reklama
To powinnas sie z tego cieszyc ja przytylam juz 14 kg, ostatnio to az mi sie na placz zebralo bo na koniec ciazy z Ala mialam ta wage co teraz, a tu jeszcze trzy miesiace:sick:, ja sie chyba zalame, czuje sie jak slon:sick:

Marita to przecież całkiem normalne,że w ciąży przybiera się na wadze, nie jest to przecież tycie z obżarstwa, przynajmniej nie tylko;-)Ja też nie ważę normalnie tyle co teraz.
Emilka nie wiedzialam, ze tez masz juz dziecko...:-)

Do szkoly:tak:, tutaj w UK dzieci zaczynaja pierwsza klase w wieku pieciu lat, chodzi do pierwszej klasy nauka jestm normalna ucza pisac, liczyc bawic tez sie troche bawia. Z Ala jest tak ze jeszcze jezyka sie uczy bo to w koncu kraj anglojezyczny

Z mojej wagi jestem bardzo zadowolona bo zawsze taka sucha a teraz mój mężuś mówi w żartach, że jest teraz za co złapać:) . No a tak wogóle dziewczynki kochanego ciałak nigdy za wiele.:-)

Ja mam teraz 11 kg na plus :happy: i jeszcze dam radę, choć już czasem zipię jak lokomotywa to się tym nie martwię.
Kocham ten stan :-) :happy: :-)

reklama
Ja dalej niecale 5kg, ale jak mam wejsc po schodach do mojej mamy (3 pietro) to to jest tragedia. Sasiadka mojej mamy ktora ma 80 lat tak nie sapie jak ja :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry