reklama

Nasza Waga

Esia, obyś miała rację!!! Jeśli tak będzie to faktycznie będę skakać do góry z radości. Zobaczymy co jutro powie gino. Jeśli z małą wszystko OK, to chętnie schudnę jeszcze 20 kg.:-D

Moja ciocia tak miała, że na porodówkę jechała z wagą sprzed ciąży i dziecko urodziło się w 100% zdrowe, a ona po porodzie wyglądała świetnie, także nie masz się czym martwić, bo dziecko to taki łobuz, że zawsze wszystko co potrzebuje to sobie weźmie, a najwyżej dla nas nie zostanie :tak: ale ty chyba nie chcesz zostawiać dla siebie ;-)

reklama
Faktycznie, lekarz powiedział że wszystko jest OK i Małej nic nie grozi. Natomiast pielęgniarka która mnie ważyła zauważyła spadek wagi ze zgrozą w oczach i głosie.
A moja Teściówka stwierdziła że Mała jest "żerta" i zjada ze mnie wszystko co potrzebuje dlatego ja chudnę. To by się zgadzało z teorią Joli.:-D Ja tam jak schudnę po porodzie to będę bardzo happy.

A ja zaczynam mieć wątpliwości czy będzie mi tak łatwo schudnąć, bo jak M przyniósł ze sklepu żelki, to rzuciłam się na nie jakbym tydzień głodowała :-D

Zważyłam się u gina i jest -200g w stosunku do wagi sprzed 4 tygodni :eek:
Ogólnie mam dokładnie +7kg. Gin powiedział, że bardzo ładnie i mam utrzymać tendencję, więc się nie przejmuję (za bardzo ;-)).

Jejku dziewczyny, wy takie chude, a ja sie czuje jak slon. Nawet lekarka ostatnio powiedziala ze mam duzy ten brzuch...a mala podobno drobniutkiej budowy, czyli ja jestem zerta a nie moj bobasek:eek:

Jejku dziewczyny, wy takie chude, a ja sie czuje jak slon. Nawet lekarka ostatnio powiedziala ze mam duzy ten brzuch...a mala podobno drobniutkiej budowy, czyli ja jestem zerta a nie moj bobasek:eek:

Nie przejmuj się :-) Ja mam tak samo :tak: Wszyscy mnie pytaja czy już ide rodzić :-D :tak: :szok: Jak sie przeglądam w lustrze to po prostu masakra :szok: :laugh2:

Luka tylko się nie zacznij odchudzać! Bo to bardzo niezdrowe teraz :tak:
Ale niejedzenie z powodu zgagi rozumiem... Czasem też zamiast posiłku (3 lub 4 danego dnia ;-)) po którym 100% zgaga, zjadam jabłko. Syci, coś tam sensownego zawiera a przynajmniej pożaru w przełyku nie powoduje :-)

reklama
ja jestem 20 kg do przodu i moja gin stwierdzila że nic zlego mi nie bedzie bo wysoka jestem i że wszystko zrzuce a brzusio mi rosnie ksiazkowo. :-) Ponadto powiedziala ze jesczcze pare kilo mi przybędzie :zawstydzona/y: no chybaże urodze wczesniej... a tego nie chcemy:)

oto my

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry