reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Polianna śliczne zdjęcie i brzuszek :) Jak patrzę na mój to stwierdzam, że chyba mój jest już podejrzanie obniżony.

WP_20160211_09_57_57_Pro.jpg

A to moj 32t6d

Załączniki

• WP_20160211_09_57_57_Pro.jpg
    WP_20160211_09_57_57_Pro.jpg
    522,8 KB · Wyświetleń: 93
Schauma. od dwóch dni mam wrażenie,że młoda chce się wydostać siłowo - znacznie się obniżył i wczoraj wieczorem musiałam leżeć bo przy chodzeniu czułam bardzo mocne napieranie na dół. Także u mnie też się to zmieniło...

Jeeeja dziewczyny piękne macie brzuszki, uwielbiam je oglądać:-)

Polianna zdradz kto ci takie ładne zdjęcia robi?

Polianna no mamuśka sluzy ci :D ciebie to tylko odmładzają te dzieci hehe
Rsz no wystrzelił ci też brzuszek :)
Schauma, martita bardzo zgrabne brzuszki :)
Mój też jest nisko... dobrze ze mnie juz chociaż to krocze przestało bolec.. to pewnie zasługa grzecznego siedzenia cały tydzień w domu :p

reklama
Ja sie juz przyzwyczail, ze mnie brzuch boli, boli w kroczu, ciagnie, mala napiera glowka jak chodze. Musialabym chyba lezec i sie nie ruszac zeby nic nie dolegalo...

Do góry