izka-mummy-to-be
szczęśliwa
wielkie dziekifionka pisze:a ja już powysyłałm wam dziewczyny wyręczając katiN ale nie mogłam wcześniej wam o tym napisać bo mi coś bb nie działało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wielkie dziekifionka pisze:a ja już powysyłałm wam dziewczyny wyręczając katiN ale nie mogłam wcześniej wam o tym napisać bo mi coś bb nie działało
katiNJ pisze:Ja mam tez skrzynke na yahoo i ona mi tez plata czasem takie figle. Ale najwazniejsze ze juz chyba prawie wszytskie mamy ten "Jezyk.."
Nie przeczytalam jeszcze calej ksiazki ale zastanawia mnie ze Tracy radzi kapac dzieci po karmieniu a nie jak ucza chociazby w SR ze najpierw kapiel a potem jedzenie. Ogolnie panuje przekonanie ze po jedzeniu nie powinno sie kapac, plywac itd ::
:
Czy nic sie dzidzi nie stanie, nie zacznie wymiotowac jak bedziemy krotko po jedzeniu wkladac ja do wanienki,przenosic, ubierac??
sylwia532 pisze:brzuszek zgrabniutki
ja tez chce tzn bardzo prosze jezyk niemowlat tomala532@wp.pl bo na ta stroneke co podala mama boo nie moge za djabla wejsc