reklama

nasze brzuszki

reklama
Dzięki dziewczynki za miłe słowa :). Moja teściowa powiedziała mi wczoraj, ze mam mały brzuszek i na pewno mam mało wód płodowych (no i zaczęłam się bardzo przejmować, natomiast jeśli chodzi o wielkość brzucha, to uważam, że mam spory). A poza tym nawpierniczałam się dzisiaj pączków jak chora i zero dolegliwości, jestem w szoku... :)

ANIK78 pisze:
Dzięki dziewczynki za miłe słowa :). Moja teściowa powiedziała mi wczoraj, ze mam mały brzuszek i na pewno mam mało wód płodowych (no i zaczęłam się bardzo przejmować, natomiast jeśli chodzi o wielkość brzucha, to uważam, że mam spory). A poza tym nawpierniczałam się dzisiaj pączków jak chora i zero dolegliwości, jestem w szoku... :)

anik mój bzruch wygląda podobnie a dzisiaj gin badał mi ilość wód i mały naprawdę może sobie spoko pływać a podobno waży 3400 więc sie nie martw

w pasie mam 111-113 cm a TY?????????

reklama
Anik - są jakieś plusy z tej końcówki ciąży  ;D - ja zjadłam dziś kawał pieczonego schabu, 4 pączki i zastanawiałam się coby tu jeszcze  ;D
mój brzuch też nie jest największy (przynajmniej tak ciągle słyszę), a wody ok, z maluchem wszystko gra ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry